Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ρεάλ Μαδρίτης: "Ποιο 3-0; - Εκεί κρίθηκαν όλα - Έχει... τρέλα ο Γιαννακόπουλος - Αυτά θα κάνει - Σουτέρ και ψηλός"
| 2019-04-24 14:48:00

"Ποιο 3-0; - Εκεί κρίθηκαν όλα - Έχει... τρέλα ο Γιαννακόπουλος - Αυτά θα κάνει - Σουτέρ και ψηλός"

του Γιώργου Κτενά
"Ποιο 3-0; - Εκεί κρίθηκαν όλα - Έχει... τρέλα ο Γιαννακόπουλος - Αυτά θα κάνει - Σουτέρ και ψηλός"

Άγριο "χώσιμο" σε Πασκουάλ. Να μείνει ο Πιτίνο; "Καυτή" συνέντευξη!

Στην "τρέλα" που έχει με τον Παναθηναϊκό ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, αλλά και στην επιβράβευση από τους οπαδούς των Πράσινων με το παρατεταμένο χειροκρότημα παρά την ήττα στο ΟΑΚΑ από τη Ρεάλ Μαδρίτης, αναφέρθηκε με δηλώσεις του στο sportdog ο Απόστολος Κόντος.

Ο παλαίμαχος άσος του Τριφυλλιού σχολίασε το πρόβλημα που υπήρχε στην ομάδα με προπονητή τον Τσάβι Πασκουάλ, αλλά και τις αλλαγές στις οποίες προχώρησε ο Πιτίνο και απογείωσαν την ομάδα.

Ακόμα, αναφέρθηκε στο θέμα της παραμονής τού Αμερικανού προπονητή στον Παναθηναϊκό, αλλά και στις θέσεις που χρειάζεται ενίσχυση το ρόστερ για να έχει την επόμενη αγωνιστική περίοδο καλύτερη παρουσία στα παρκέ. 

"Πλασματικό το 3-0"

"Η επιβράβευση της προσπάθειας των τελευταίων 2,5 μηνών ήταν το παρατεταμένο χειροκρότημα του κόσμου μετά το τέλος του αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Αποτελεί επιβράβευση. Θεωρώ ότι το 3-0 είναι πλασματικό σκορ. Ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ καλός, βέβαια είναι αρνητικό το γεγονός ότι μια ομάδα που θέλει την πρόκριση στο Final 4 δέχτηκε 89 πόντους στο τρίτο ματς", σχολίασε αρχικά ο παλαίμαχος άσος. 

Στη διάρκεια της σεζόν είδαμε πολλές αλλαγές στον Παναθηναϊκό.

"Η πορεία του Παναθηναϊκού δεν ήταν αναμενόμενη στο ξεκίνημα, αλλά η διοίκηση προσπάθησε με κάθε τρόπο να ενισχύσει την ομάδα. Άλλαξε και τον προπονητή. Ο κόσμος στάθηκε κοντά στον Παναθηναϊκό και αν δεν υπήρχε το καταστροφικό τελευταίο 3λεπτο εναντίον της Ρεάλ στο πρώτο παιχνίδι της σειράς, τώρα θα συζητούσαμε άλλα πράγματα. Θεωρώ ότι αυτό το 3λεπτο έκρινε τη σειρά".

Θεωρείτε σημαντική την έλευση του Πιτίνο για να φτάσει η ομάδα ως εδώ;

"Σαφώς! Το πρόβλημα με τον Πασκουάλ ήταν ότι η ομάδα δεν είχε διάρκεια. Ο Πιτίνο έκανε πιο γεμάτο τον Παναθηναϊκό, να έχει μεγαλύτερη διάρκεια στο παιχνίδι του. Προσαρμόστηκε αμέσως ο Πιτίνο, μπήκε αμέσως στη νοοτροπία της ομάδας. Νομίζω ότι δεν μπορεί κανείς να τον αμφισβητήσει με όσα έχει αποδείξει στο παρκέ".

Η... τρέλα της διοίκησης

Πρέπει να παραμείνει στον Παναθηναϊκό και τη νέα αγωνιστική περίοδο;

"Βλέπω ότι τα αμερικανικά ΜΜΕ τον στέλνουν ξανά στο κολεγιακό πρωτάθλημα. Δεν ξέρω τι γίνεται με αυτό το θέμα. Νομίζω ότι το πιο σημαντικό είναι η φιλοσοφία που θα πρέπει να έχει ο Παναθηναϊκός. Και η φιλοσοφία του Παναθηναϊκού είναι πάντα η ίδια, να είναι πρωταγωνιστής. Οι συνθήκες θα δείξουν αν θα παραμείνει ή όχι. Είναι γνωστό, πάντως, ότι η διοίκηση έχει τρέλα με τον Παναθηναϊκό, οπότε είναι βέβαιο ότι όλα θα πάνε καλά. Δεν είναι τυχαίο που φέτος γέμιζε ξανά το γήπεδο και είμαστε δεύτερη ομάδα σε εισιτήρια πίσω από τη Ζαλγκίρις".

"Σουτέρ και ψηλός"

Τέλος, θα ήθελα να μου πείτε πώς θα πρέπει να είναι η επόμενη μέρα για τον Παναθηναϊκό, για να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί και, γιατί όχι, να βρεθεί ξανά σε ένα Final 4;  

"Εκείνο που είναι σημαντικό είναι ότι ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα που επιβάλλεται, από τα 6 αστέρια που έχει στη φανέλα του, να πρωταγωνιστεί. Είναι σίγουρο ότι θα γίνουν βελτιωτικές κινήσεις, αλλά το σημαντικό είναι να προχωρήσει με την ίδια βάση η ομάδα και στο νέο ρόστερ. Η διοίκηση έχει υπερκαλύψει τις ανάγκες της ομάδας σε όλους τους τομείς, ο κόσμος είναι κοντά και στηρίζει. Θεωρώ ότι με 2-3 ουσιαστικές κινήσεις ενίσχυσης, μπορεί να τα πάει ακόμα καλύτερα την επόμενη αγωνιστική περίοδο".

Σε ποιες θέσεις;

"Χρειαζόμαστε έναν παίκτη που να βάζει το εύκολο καλάθι, έναν αξιόπιστο σουτέρ και όχι έναν σουτέρ ημέρας. Επίσης, πιστεύω ότι έχουμε την ανάγκη για το εύκολο καλάθι στη ρακέτα από έναν ψηλό. Αλλά στη γενική εικόνα της ομάδας είμαι ικανοποιημένος από όσα βλέπω".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Μπάτζετ 30 εκατομμύρια και... Ομπράντοβιτς - Γι’ αυτό ξέσπασαν με Καλάθη - Τον... έφαγε ο Πιτίνο"


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags