Facebook Pixel Ολυμπιακός: Στόχος ο Ντέβιν Μπούκερ της Μπάγερν Μονάχου
| 2019-06-06 15:43:00

"Τρέμουν" την ΤΣΣΚΑ - Αυτός για μπακ-απ του Μιλουτίνοφ - "Όργια" στην Ευρωλίγκα - Αποκάλυψη!

του Pick n' Scroll
"Τρέμουν" την ΤΣΣΚΑ - Αυτός για μπακ-απ του Μιλουτίνοφ - "Όργια" στην Ευρωλίγκα - Αποκάλυψη!

Ποιος Χάντερ τώρα; Είναι "καψούρα". Απέναντι στον... Πιτίνο.

Ο Ολυμπιακός κάνει κινήσεις για την επόμενη χρονιά και έχει ρίξει μεγάλο βάρος στη φροντ-λάιν. Πεποίθηση των Πειραιωτών είναι ότι θα μείνει ο Νίκολα Μιλουτίνοφ και με επέκταση συμβολαίου μάλιστα.

Μεγαλύτερος φόβος για να φύγει δεν είναι οι Σαν Αντόνιο Σπερς, αλλά η ΤΣΣΚΑ, καθώς δεν έχει πάρει ακόμη βασικό σέντερ. Ο Γιούντο και ο Μιλουτίνοφ είναι οι δύο μεγάλοι στόχοι της ρωσικής ομάδας. 

Αν ο Ολυμπιακός κρατήσει τον Σέρβο, ο Ντέιβιντ Μπλατ θα είναι ευτυχισμένος, αφού θα έχει μία ακόμη σταθερά, μετά τον Σπανούλη, τον Παπανικολάου και τον Πρίντεζη.

Μπακ-απ του Μιλουτίνοφ, δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να είναι ο Οθέλο Χάντερ. Δεν μπορούν να δαπανηθούν τόσα χρήματα για τη θέση του σέντερ. Μπορεί, όμως, να είναι ο Τζέιλεν Ρέινολντς της Ζενίτ, ο οποίος πραγματοποίησε εντυπωσιακή σεζόν με την ρωσική ομάδα.



Μπορεί, όμως, να είναι και ένας παίκτης που χρόνια ολόκληρα αρέσει πάρα πολύ στην ομάδα του Πειραιά. Πρόκειται για τον Ντέβιν Μπούκερ, ο οποίος βρίσκεται από το 2016 στην Μπάγερν και μάλλον ήρθε η ώρα να αλλάξει ομάδα και παραστάσεις.

Ο Μπούκερ είχε φέτος στην Ευρωλίγκα 12.1 πόντους και 5.9 ριμπάουντ, κάνοντας μία ακόμη αθόρυβη, αλλά ουσιαστική σεζόν στην κορυφαία διοργάνωση.

Αυτές τις μέρες προσπαθεί με την ομάδα του να πάρει το γερμανικό πρωτάθλημα, έχοντας απέναντί του την Αλμπα του Πέιτον Σίβα, παίκτη, που θα απασχολήσει τον Παναθηναϊκό, αν μείνει ο Ρικ Πιτίνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Εξελίξεις στο ελληνικό μπάσκετ - Δεν περνάει η αναδιάρθρωση της Α1 - Πώς επηρεάζεται ο Ολυμπιακός


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags