Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Αργύρης Πεδουλάκης: Ανάλυση για τον Μπεν Μπεντίλ
| 2019-07-07 09:57:00

"Φοβερός ο Μπεντίλ, πολλά προσόντα, καλή επιλογή - Τον ξέρει ο Πεδουλάκης, παίζει δύο θέσεις"

του Γιώργου Κτενά
"Φοβερός ο Μπεντίλ, πολλά προσόντα, καλή επιλογή - Τον ξέρει ο Πεδουλάκης, παίζει δύο θέσεις"

Μανωλόπουλος και Ξανθόπουλος στο sportdog για τον Γκανέζο.

Παναθηναϊκός - Αργύρης Πεδουλάκης: Με τον πεπειραμένο τεχνικό στο τιμόνι του, έχει ξεκινήσει το σχεδιασμό της νέας σεζόν. Οι Πράσινοι έχουν ήδη ανακοινώσει την απόκτηση του Ταϊρίς Ράις, αλλά και του Τζέικομπ Γουάιλι, ενώ ανανέωσε με τον Ντεσόν Τόμας για ακόμη δυο χρόνια.

Ένας παίκτης που ακούστηκε έντονα στο ρεπορτάζ των Πράσινων και αναμένεται εντός των ημερών να ανακοινωθεί είναι ο Μπεν Μπεντίλ, τον οποίο ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού γνωρίζει καλά από την κοινή τους θητεία στο Περιστέρι.

Ο Γκανέζος ξεχώρισε την περσινή χρονιά με την ομάδα των Δυτικών Προαστίων και αποτέλεσε σημαντικό κομμάτι της επιτυχίας της, αφού κατάφερε να φτάσει μέχρι τους τελικούς της Basket League.

Αποτελεί έναν παίκτη πολυεργαλείο, αθλητικό που μπορεί να παίξει τόσο στο "4" όσο και "5" και διαθέτει αρκετά καλό σουτ, το οποίο λείπει από τον Παναθηναϊκό και σε πολλές περιπτώσεις του στοίχισε, μέσα στη σεζόν.

Είναι μια εξαιρετικά φθηνή-προσιτή λύση και θα μπορέσει να αναδειχθεί ακόμα περισσότερο λόγω των ποιοτικών και καλύτερων κοντών που διαθέτει στο ρόστερ του το Τριφύλλι.

Για τον 24χρονο παίκτη μας είχαν μιλήσει στο sportodog τόσο ο Σωτήρης Μανωλόπουλος όσο και ο Βασίλης Ξανθόπουλος και αναφέρθηκαν στα στοιχεία εκείνα που τον ξεχωρίζουν.

Συγκεκριμένα ο τεχνικός του Ήφαιστου, σχολίασε:

"Είναι γνωστός παίκτης, επειδή τον έχω ψάξει και εγώ. Έχει φοβερή νοοτροπία, έχει πάρα πολλά προσόντα, ταλέντο, νοοτροπία. Θεωρώ ότι είναι καλή επιλογή για τον Παναθηναϊκό, γιατί πιστεύω ότι έχει προοπτική. Δουλεύει σκληρά και αυτό είναι, επίσης, πολύ σημαντικό".

Παρόμοια άποψη εξέφρασε και ο Ξανθόπουλος, ο οποίος είπε:

"Μπορούμε να πούμε πολλά για κάθε παίκτη που δεν έχει παίξει σε υψηλό επίπεδο. Πάντως η αλήθεια είναι ότι στον Παναθηναϊκό η πίεση είναι τεράστια, κι αυτό έχει ξεχωριστή σημασία. Ο Μπεντίλ έχει προσόντα, είναι ακόμα εξελίξιμος. Αν τυχόν υπογράψει ο Πεδουλάκης στον Παναθηναϊκό, γνωρίζει πολύ καλά τον παίκτη αλλά και ο παίκτης τον προπονητή. Βέβαια λέω ξανά ότι έχουν γίνει κι άλλες φορές μεταγραφές από μικρότερη σε μεγαλύτερη ομάδα και λέγαμε ότι ο παίκτης δεν θα αντέξει την πίεση, αλλά πέσαμε έξω. Όπως και για περιπτώσεις που σίγουρα υποστηρίζαμε ότι ένας παίκτης ταιριάζει και θα αποδώσει καλά σε μια ομάδα και, τελικά, αυτό δεν συνέβη. Το μόνο σίγουρο είναι ότι πρόκειται για αρκετά καλό και εξελίξιμο παίκτη, που μπορεί να παίξει στις θέσεις 4-5. Και είναι πολύ σημαντικό σήμερα να παίζεις ένας παίκτης σε περισσότερες από μία θέση".

ΔΙΑΒΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θα ξεχάσουν όλοι τον Ελ Αραμπί! Χαφ με 12 εκατ. θέλει ο Ολυμπιακός - Αυτός η επόμενη μεταγραφή;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags