Facebook Pixel Σαρώνει ο Ολυμπιακός - "Χτυπάει" και το μεγαλύτερο ελληνικό ταλέντο
| 2019-08-08 16:08:00

Σαρώνει ο Ολυμπιακός - "Χτυπάει" και το μεγαλύτερο ελληνικό ταλέντο - Αλλάζει όνομα για την Α2!

του Pick n' Scroll
Σαρώνει ο Ολυμπιακός - "Χτυπάει" και το μεγαλύτερο ελληνικό ταλέντο - Αλλάζει όνομα για την Α2!

Παιδομάζωμα από τους Αγγελόπουλους. Διαβάστε ονόματα στο sportdog.

Ο Ολυμπιακός, όπως αναφέραμε και χθες, παίρνει τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο και όπως όλα δείχνουν θα τον δώσει δανεικό για ένα χρόνο στον Ιωνικό Νικαίας, που μετά από 32 χρόνια επέστρεψε στην Α1.

Οι Πειραιώτες, όμως, δεν θα σταματήσουν τις μεταγραφές νεαρών παικτών στον Χαραλαμπόπουλο. Και αυτό ενόψει και της επικείμενης συμμετοχής τους στην Α2.

Οι Πειραιώτες είναι να πάρουν, λοιπόν, και τον Παναγιώτη Τσάμη, τον νεαρό πάουερ-φόργουορντ, που άφησε θετικές εντυπώσεις στο Ευρωμπάσκετ του Βόλου. Ο Τσάμης έπαιζε δανεικός στην ΧΑΝΘ από τον Αστέρα Καβάλας.

Ο μεγάλος στόχος του Ολυμπιακού είναι ο Λευτέρης Μαντζούκας του Προμηθέα. Όμως δεν πρόκειται να υπάρξει κάτι φέτος το καλοκαίρι, καθώς οι Πατρινοί θα δώσουν ρόλο φέτος στον 16χρονο φόργουορντ.

Ο Μαντζούκας είναι το μεγαλύτερο ελληνικό ταλέντο και πέρα από τον Ολυμπιακό και άλλες ομάδες έχουν δείξει ενδιαφέρον.

Επίσης, στο "ερυθρόλευκο" στόχαστρο είναι και ο Βασίλης Θεογιάννης, που ανήκει στην ομάδα ΔΕΚΑ του Νίκου Χατζηβρέττα, παλιού παίκτη του Παναθηναϊκού και του Ηρακλή.

Ο Ολυμπιακός ρίχνει ματιές και σε πιο μικρές ηλικίες, ενώ στις 19 Αυγούστου, οπότε είναι η κλήρωση της Α2, θα ξέρουμε οριστικά αν θα συμμετάσχει στο δεύτερο τη τάξει πρωτάθλημα.

Επίσης, θα γνωστοποιηθεί και το όνομα με το οποίο θα εμφανιστεί ο Ολυμπιακός στην Α2, γιατί ως Ολυμπιακός δεν πρόκειται να εμφανιστεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ποιος Χαραλαμπόπουλος; Ανακοινώνει Έλληνα σέντερ ο Ολυμπιακός - Θα μείνεις με αυτό το όνομα!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags