Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Αρκετούς πόντους κέρδισε ο Γιώργος Βόβορας μετά τη χθεσινή νίκη των Πράσινων στο Κάουνας
| 2019-11-20 08:01:00

Κίνηση-ματ από Δημήτρη για προπονητή στον ΠΑΟ - "Φτιάχνει" Σάρας; Επιβεβαίωση sportdog!

Sportdog Team
Κίνηση-ματ από Δημήτρη για προπονητή στον ΠΑΟ - "Φτιάχνει" Σάρας; Επιβεβαίωση sportdog!

Ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου το σκέφτεται.

Παναθηναϊκός - Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Αρκετούς πόντους κέρδισε ο Γιώργος Βόβορας μετά τη χθεσινή νίκη του Τριφυλλιού στο Κάουνας.

Οι Πράσινοι βρίσκονται σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι και ο νεαρός τεχνικός, που βρίσκεται αρκετά χρόνια στον σύλλογο ως βοηθός προπονητή, φαίνεται ότι τα κατάφερε μια χαρά στην πρώτη του δύσκολη αποστολή.

Γιατί η νίκη εκτός έδρας εναντίον τής Ζαλγκίρις που ο Παναθηναϊκός είχε να την κατακτήσει τέσσερα χρόνια, προφανώς είναι κάτι που το πιστώνεται ο Γιώργος Βόβορας.

"Το έκανε περισσότερο θρίλερ απ' όσο έπρεπε ο Παναθηναϊκός, αλλά υπέταξε δίκαια τη Ζαλγκίρις και ο Γιώργος Βόβορας κέρδισε πόντους για παραμονή", αναφέρει πρωτοσέλιδα το Sportime, κίνηση που θυμίζει Γιασικεβίτσιους και Ζαλγκίρις.

Δηλαδή μια ομάδα που εμπιστεύτηκε έναν προπονητή και, στην ουσία, τον "έβγαλε" στο αφρό.

Λέτε ο Βόβορας να είναι ο Σάρας του Παναθηναϊκού; Είναι πολύ νωρίς και, ίσως, τραβηγμένο να πούμε κάτι τέτοιο. Πρώτος στόχος, άλλωστε, παραμένει ο Πιτίνο για τους Πράσινους.

Αλλά, όπως γράψαμε και σε χθεσινοβραδινό ρεπορτάζ, ο Βόβορας κερδίζει πόντους και αυτό δεν περνάει απαρατήρητο...

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags