Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποκάλυψη Ράις για το θέμα με Γιαννακόπουλο - Αυτό ζήτησε ο Πιτίνο - Περιμένει Ολυμπιακό!
| 2019-11-29 10:08:00

Αποκάλυψη Ράις για το θέμα με Γιαννακόπουλο - Αυτό ζήτησε ο Πιτίνο - Περιμένει Ολυμπιακό!

Sportdog Team
Αποκάλυψη Ράις για το θέμα με Γιαννακόπουλο - Αυτό ζήτησε ο Πιτίνο - Περιμένει Ολυμπιακό!

Όλα όσα δήλωσε ο Αμερικανός.

Παναθηναϊκός: Στο θέμα που είχε προκύψει με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο αναφέρθηκε ο Ταϊρίς Ράις και τόνισε πως μίλησαν μεταξύ τους και πλέον κοιτάζουν μπροστά.

Επιπλέον στάθηκε στην επιστροφή του Ρικ Πιτίνο και την προσοχή που ζήτησε ο προπονητής του στην άμυνα αλλά και στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο  "talkbasket.net":

"Δεν θα το χαρακτήριζα διαμάχη. Ήταν αυτό που ήταν. Είμαστε άνδρες, μιλήσαμε γι' αυτό κι έτσι κοιτάζουμε μπροστά. Δεν είναι τόσο μεγάλο θέμα για εμένα. Δεν μπορείς να αφήνεις πράγματα εκτός παρκέ να σε επηρεάζουν όταν είσαι σε αυτό. Πρέπει απλά να κάνεις το παιχνίδι σουτ. Είναι όλο καλά, δεν υπάρχει πρόβλημα. Όταν νικάς, είναι όλα καλά (γέλια)", δήλωσε αρχικά.

Για τον Ρικ Πιτίνο και την επιστροφή του: "Παίζουμε με μεγαλύτερο πάθος, δείχνουμε χαρακτήρα και δημιουργούμε προκλήσειςο ένας για τον άλλον. Και πριν από την έλευση του κόουτς Πιτίνο είχαμε δυο νίκες σε δύσκολες έδρας και νομίζω πως η συγκέντρωσή μας στο αμυντικό κομμάτι μάς επέτρεψε να φτάσουμε σε αυτός. Στο ματς με την Μπασκόνια, έγινε το ίδιο.

Ο κόουτς μας είπε για τη σημασία των deflections και των κλεψιμάτων, του να δυσκολεύουμε τα σουτ των αντιπαλων. Αυτό μας βοήθησε και πιστεύω πως κάτι τέτοιο θα ζητά από εμάς κάθε βράδυ, γιατί πιστεύει στη δύναμη της άμυνας. Πιστεύει πως, μέσω αυτής, μπορούμε να νικήσουμε κάθε ματς".

Κλείνοντας, δήλωσε ανυπόμονος για το ντέρμπι της επόμενης εβδομάδας (6/12) στο ΟΑΚΑ: "Ασφαλώς ανυπομονώ.Το έχω δει στην τηλεόραση, αλλά είναι αλλιώς όταν το ζεις από μέσα." 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags