Facebook Pixel Γιώργος Μπαρτζώκας - Ολυμπιακός: "Όργια" το... παιδί του Μπαρτζώκα - Φούντωσαν οι φήμες για μεταγραφή μετά την... αγκαλιά στη Βαλένθια!
Μπάσκετ
| 2020-01-11 00:28:00

"Όργια" το... παιδί του Μπαρτζώκα - Φούντωσαν οι φήμες για μεταγραφή μετά την αγκαλιά στη Βαλένθια!

του Pick n' Scroll
"Όργια" το... παιδί του Μπαρτζώκα - Φούντωσαν οι φήμες για μεταγραφή μετά την αγκαλιά στη Βαλένθια!

Θα κρατήσει ο κόουτς τον... τελειωμένο;

Γιώργος Μπαρτζώκας - Ολυμπιακός: Καθοριστική για το μέλλον του στη φετινή σεζόν ενδέχεται να αποδειχθεί η χθεσινή μέρα για τον Ολυμπιακό, καθώς υπήρξαν δύο γεγονότα που μπορούν να τα φέρουν όλα τούμπα.

Πρώτα η συμφωνία για την επιστροφή του Γιώργου Μπαρτζώκα και στη συνέχεια η μεγάλη νίκη με 93-91 στη Βαλένθια, η οποία κρατάει τους Πειραιώτες μέσα στο κόλπο της οκτάδας. Οι «Ερυθρόλευκοι» με ρεκόρ 7-11 προφανώς και χρειάζονται υπερβάσεις για να μπουν στα πλέι οφ, όμως το πρόγραμμα που ακολουθεί είναι σχετικά εύκολo και μπορούν να τρέξουν ένα καλό σερί. Την επόμενη εβδομάδα έχουν δύο ματς στο ΣΕΦ με Άλμπα και Μπάγερν, μετά πηγαίνουν στη Ζενίτ, στη συνέχεια υποδέχονται την Μπασκόνια και κλείνουν με εκτός την Ζαλγκίρις! Αν καταφέρουν και κάνουν το απόλυτο, τότε όλα θα είναι ανοιχτά.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας πάντως έχει λόγους να χαμογελάει βλέποντας τη νέα του ομάδα το βράδυ της Παρασκευής, όχι μόνο για τη νίκη, αλλά και για την εμφάνιση κάποιων παικτών στους οποίους μπορεί να στηριχθεί. Εκτός των Πρίντεζη – Παπανικολάου και Σπανούλη, που έκαναν φοβερό ματς και στη Βαλένθια και του Πολ που επιβεβαιώνει πως είναι ένας από τους πιο αξιόπιστους σουτέρ που έχουν φορέσει τα ερυθρόλευκα τελευταία χρόνια, ο Ολυμπιακός βρήκε ακόμα έναν παίκτη.

Τον Σάσα Βεζένκοφ που έκανε ματσάρα και έστειλε μήνυμα στον Έλληνα κόουτς, με τον οποίο έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν και στην Μπαρτσελόνα. Ο νεαρός άσος ήταν ο MVP στη νίκη των Πειραιωτών καθώς είχε 17 πόντους με 4/5 δίποντα, 3/6 τρίποντα και 7 ριμπάουντ, ενώ πολύ καλό παιχνίδι έκανε και ο Τέιλορ Ρότσεστι που παρότι είχε ξανά προβλήματα στην άμυνα, βοήθησε επιθετικά με 7 πόντους και 1/5 δίποντα, 1/3 τρίποντα, 2/2 βολές, 3 ριμπάουντ, 4 ασίστ. Ο Αμερικανός μέχρι πρότινος ήταν εκτός πλάνων, ωστόσο με εμφανίσεις σαν αυτή στη Βαλένθια, μπορεί να πείσει τον Μπαρτζώκα για μία δεύτερη ευκαιρία.

Ο Ολυμπιακός πάντως, μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας με τον Έλληνα κόουτς, κάτι που θα γίνει πιθανότατα το Σάββατο, θα προχωρήσει άμεσα και σε δύο μεταγραφές, όπως σας ενημέρωσε άμεσα το Sportdog.gr. έναν ψηλά για αντι-Ριντ και έναν γκαρντ, ο οποίος δεν αποκλείεται να είναι ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης. Ο Έλληνας άσος μπορεί να καλύψει το κενό του Ουίλ Τσέρι, ενώ βρέθηκε την Παρασκευή στη Βαλένθια, παρακολούθησε το ματς και στη συνέχεια χαιρέτησε τους παίκτες των Πειραιωτών. Είχε μάλιστα και θερμό εναγκαλισμό με τον Παπανικολάου, φουντώνοντας τις φήμες πως στα επόμενα 24ωρα θα είναι και συμπαίκτες.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αδιανόητο deal 20 εκατ. ευρώ στον Ολυμπιακό - "Ρουκέτα" για Μαρτίνς, θυμίζει... Μήτρογλου!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags