Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Euroleague: Μεγάλοι... μπελάδες για ΠΑΟ – "Αντίο" στην πέμπτη θέση – Αγωνία και για την οκτάδα!
Μπάσκετ
| 2020-02-05 22:14:00

Μεγάλοι... μπελάδες για ΠΑΟ – "Αντίο" στην πέμπτη θέση – Αγωνία και για την οκτάδα!

Sportdog Team
Μεγάλοι... μπελάδες για ΠΑΟ – "Αντίο" στην πέμπτη θέση – Αγωνία και για την οκτάδα!

Η βαθμολογία της Euroleague μετά την "αυτοκτονία".

Ο Παναθηναϊκός παρουσιάζοντας πολλές μεταπτώσεις κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και έχοντας τραγικές επιλογές σε άμυνα και επίθεση στο τελευταίο λεπτό, έχασε ένα δικό του παιχνίδι στο Βελιγράδι από τον Ερυθρό Αστέρα με 78-73.

Η ομάδα του Ρικ Πιτίνο υποχώρησε στο 13-10 και από τη στιγμή που δεν κατάφερε να πάρει ένα από τα δύο παιχνίδια εκτός έδρας που είχε σε Βαλένθια και Βελιγράδι, έμπλεξε για τα καλά.

Οι Πράσινοι αποχαιρέτησαν οριστικά από την 23η αγωνιστική το πλεονέκτημα έδρας και την πέμπτη θέση, ενώ πλέον θα δώσουν μάχη για να παραμείνουν στην οκτάδα, αρχής γενομένης από την επόμενη αγωνιστική με τη Ζενίτ εντός έδρας.

Από την άλλη, ο Ερυθρός Αστέρας ανέβηκε στο 10-13 και συνεχίζει να κυνηγάει τα πλέι οφ, πίσω από τον Παναθηναϊκό σε... απόσταση αναπνοής πλέον είναι οι Αρμάνι και Φενέρ που βρίσκονται στο 11-12, ενώ η Βαλένθια, που παίζει αυτή την ώρα με την Μπαρτσελόνα, είναι επίσης στις 11 νίκες.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags