Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Γι’ αυτό δεν πήρε 5άρι - Ποιους ήθελε, μέσα ονοματάρα - Μπαμ με αντι-Ράις, "σφήνα" για Σλούκα!
Μπάσκετ
| 2020-02-29 20:35:00

Γι’ αυτό δεν πήρε 5άρι - Ποιους ήθελε, μέσα ονοματάρα - Μπαμ με αντι-Ράις, "σφήνα" για Σλούκα!

του Pick n' Scroll
Γι’ αυτό δεν πήρε 5άρι - Ποιους ήθελε, μέσα ονοματάρα - Μπαμ με αντι-Ράις, "σφήνα" για Σλούκα!

Δεν του κάθισε η βόμβα. "Φτιάχνει" Παπ, Καλάθη. Ρεπορτάζ-φωτιά.

Ο Παναθηναϊκός έψαξε πολύ το θέμα του ψηλού, αλλά τελικά δεν προχώρησε στην απόκτηση κάποιου, απογοητεύοντας τον κόσμο του, που περίμενε το αντίθετο αποτέλεσμα. 

Οι "πράσινοι" δεν έκαναν τελικά μεταγραφή για τον απλούστατο λόγο ότι δεν βρήκαν παίκτη καλύτερο από τους υπάρχοντες. Αλλωστε και πέρυσι και πρόπερσι είχαν βγει στην αγορά μεσούσης της σεζόν για ψηλό και τις δυο φορές πήραν τη μετριότητα, που ακούει στο όνομα του Αντριαν Πέιν.

Ο Πιτίνο και οι συνεργάτες του έψαξαν πολύ την περίπτωση του Εκπε Γιούντο, αλλά ο Νιγηριανός δεν έβγαινε με τίποτα από το συμβόλαιό του στην Κίνα. Τους προσφέρθηκαν παίκτες, όπως ο Ματιάνγκ της Μπαχτσεσεχίρ και ο Χέιζ της Καντού, αλλά ο Αμερικάνος προπονητής έκρινε ότι αμφότεροι δεν μπορούν να δώσουν κάτι παραπάνω από τον Ουάιλι και τον Μπέντιλ.

Στο στόχαστρο μπήκε και ο Κροάτης, Ντράγκαν Μπέντερ, που ήταν στους Μπακς, αλλά δεν είναι ο τύπος ψηλού που χρειαζόταν και χρειάζεται ο Παναθηναϊκός. Ο Μπέντερ, που μεταπήδησε εν τέλει στους Ουόριορς, είναι πιο πολύ "4άρι".

Ετσι, οι "πράσινοι" συνεχίζουν ως έχουν και αυτό που περιμένουν είναι βελτίωση του υπάρχοντος ρόστερ και δη του Ουάιλι και του Μπέντιλ.

Παράλληλα, όμως, έχουν και το μυαλό τους στην επόμενη σεζόν. Κυρίως για να βρουν έναν πολύ καλό ψηλό για παρτενέρ του Γιώργου Παπαγιάννη, αλλά και έναν σούπερ συμπαραστάτη του Νικ Καλάθη, αφού ο Ταϊρίς Ράις έχει πει ότι θα σταματήσει το μπάσκετ.

Οι Παναθηναϊκοί θα ήθελαν έναν παίκτη σαν τον Ντιλέινι της Μπαρτσελόνα, αλλά πάνω από όλα θα ήθελαν τον Κώστα Σλούκα στην ομάδα τους. Αν, όμως, γυρίσει ο Σλούκας στην Ελλάδα, τον πρώτο λόγο θα έχει ο Ολυμπιακός. Είναι ένα θέμα άλλωστε που δουλεύουν από τώρα οι Πειραιώτες, όπως σας αποκαλύψαμε σε χθεσινό ρεπορτάζ, θέλοντας να φέρουν πίσω ένα δικό τους παιδί, που στην ουσία θα αποτελέσει τον διάδοχο του Βασίλη Σπανούλη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Μπαμ" στον ΠΑΟ, τα πάνω-κάτω στους ψηλούς - Αυτόν φέρνει ο Γιαννακόπουλος, τον "απογείωσε" ο Σάρας

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags