Facebook Pixel Εθνική Ελλάδας - Ρικ Πιτίνο: Φαίνεται ότι ο Αμερικανός τεχνικός δεν θα καθίσει, τελικά, στον πάγκο τής επίσημης αγαπημένης
| 2020-03-24 15:58:00

Τέλος εποχής για Πιτίνο στην Εθνική; Πηγαίνει κουβά το "I am the coach" - Επιβεβαίωση sportdog!

Sportdog Team
Τέλος εποχής για Πιτίνο στην Εθνική; Πηγαίνει κουβά το "I am the coach" - Επιβεβαίωση sportdog!

H αναβολή τού Προολυμπιαού φαίνεται ότι τερματίζει τη συνεργασία. 

Εθνική Ελλάδας - Ρικ Πιτίνο: Φαίνεται ότι ο Αμερικανός τεχνικός δεν θα καθίσει, τελικά, στον πάγκο τής επίσημης αγαπημένης. 

Η αναβολή τού Προολυμπιαού τουρνουά, σε συνδυασμό με την αποχώρηση του Πιτίνο από την Ελλάδα αλλά και το γεγονός ότι στο τέλος τού χρόνου θα υπάρξει νέα διοίκηση στην ΕΟΚ, δείχνουν ότι η συνεργασία τού Πιτίνο με την Εθνική θα τελειώσει πριν καλά-καλά αρχίσει!

Στην ουσία, δηλαδή, επιβεβαιώθηκε το μεσημέρι τής Τρίτης το ρεπορτάζ που έχετε διαβάσει στο sportdog από χθες το απόγευμα, με τίτλο "Οβίδα" Πιτίνο και στην Εθνική - Ποιος θα είναι ο διάδοχος - Δύο Έλληνες στη λίστα - Όλα στον αέρα!

Θυμηθείτε τι αναφέραμε (μεταξύ άλλων) σε αυτό το ρεπορτάζ για το μέλλον τού Πιτίνο στην Εθνική αλλά και ποιοι μπορεί να είναι οι διάδοχοί του:

(...)Ο Πιτίνο μπορεί να είπε ότι είναι έτοιμος για την Εθνική, αλλά τα ίδια είχε πει και για τον Παναθηναϊκό. Και είδαμε ότι έφυγε πριν από την κανονική λήξη του συμβολαίου του. Ποιος μας λέει ότι δεν θα γίνει το ίδιο και με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα; Και αν γίνει, ποια θα είναι η επόμενη μέρα; Ποιος θα τον διαδεχθεί; Κατ’ αρχάς είπαμε ότι πολύ δύσκολα θα υπάρχουν αγώνες το καλοκαίρι.

Αν, όμως, υπάρξουν και ο Πιτίνο δεν θα συνεχίσει στην Εθνική, ο Βασιλακόπουλος δεν έχει πολλές επιλογές από κει και πέρα. Είτε θα πάει στον Γιώργο Μπαρτζώκα, είτε στον Γιάννη Σφαιρόπουλο. Είναι οι πιο αξιόπιστες και ίσως οι μοναδικές λύσεις για τον πάγκο της Εθνικής. Σε μία τέτοια περίπτωση, βέβαια, είναι άγνωστο αν κάποιος από τους δύο απαντήσει θετικά. Ποτέ δεν ξέρεις. Η πρόκληση της Εθνικής είναι τεράστια, αλλά το θέμα είναι πώς το βλέπει ο καθένας από την πλευρά του(...)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags