Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Νικ Καλάθης: Αυτό που δεν ήθελε με τίποτα ο κόσμος του Παναθηναϊκού, γίνεται πραγματικότητα σιγά σιγά
| 2020-05-28 15:44:00

Αυτός θα είναι ο αντι-Καλάθης! "Σκότωσε" Ολυμπιακό - Θα "φτιαχτούν" οι οπαδοί - Χάρισον για Φριντέτ!

του Pick n' Scroll
Αυτός θα είναι ο αντι-Καλάθης! "Σκότωσε" Ολυμπιακό - Θα "φτιαχτούν" οι οπαδοί - Χάρισον για Φριντέτ!

Παναθηναϊκός - Νικ Καλάθης: Αυτό που δεν ήθελε με τίποτα ο κόσμος του Παναθηναϊκού, γίνεται πραγματικότητα σιγά σιγά με τον Καλάθη να παίρνει τον δρόμο για την Μπαρτσελόνα. 

Το τέλος εποχής Καλάθη στο «τριφύλλι» πλησιάζει και την ώρα που ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος "πλακώνεται" με τον Τζόρντι Μπερτομέου, ο κόσμος αγωνιά για την επόμενη μέρα της ομάδας.

Όλα δείχνουν ότι ο Λορέντζο Μπράουν θα είναι εκείνος που θα μπει στα παπούτσια του Καλάθη. Ο Μπράουν είναι έμπειρος παίκτης με θητεία και στο ΝΒΑ και φέτος ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικός στην Ευρωλίγκα. Μάλιστα, με τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα "σκότωσε" στο Βελιγράδι τον Ολυμπιακό με 34 πόντους.

Το θέμα είναι ότι στη θέση του πλέι-μέικερ μπορεί να πλαισιωθεί από μία καλύτερη περίπτωση από τον Λάνγκστον Χολ που έχει αναφερθεί. Ο Χολ είναι ακόμη στα υπόψη του Παναθηναϊκού, που, όμως, ίσως πάει σε έναν πιο καλό παίκτη από τον γκαρντ του Προμηθέα. Ο Χέρμανσον της Αλμπα ή ο Γουόλτερς της Μακάμπι μπορεί να "παίξει" για το "τριφύλλι". Κι αν γίνει κάτι τέτοιο, είναι σίγουρο ότι οι φίλοι του Εξάστερου θα ικανοποιηθούν πάρα πολύ. 

Από κει και πέρα, ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να δυναμώσει την περιφέρειά του, παίρνοντας και τον Ααρον Χάρισον της Γαλατά. Έναν σκόρερ με πολύ καλό σουτ, ο οποίος θα είναι κι εκείνος που θα αντικαταστήσει τον Τζίμερ Φριντέτ.

Εχουμε αναφέρει ξανά ότι στον Παναθηναϊκό θεωρούν ότι το ρόστερ που θα φτιαχτεί θα είναι καλύτερο από το φετινό.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιος Μάνος; Σε αυτόν "δίνει" την ΚΑΕ ο Γιαννακόπουλος - Τρελή έκπληξη - Δημοσίευμα-βόμβα!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags