Facebook Pixel Ολυμπιακός – Κώστας Σλούκας: Απίστευτο μπάχαλο με Σλούκα - Έξαλλοι ΚΑΕ και μάνατζερ
| 2020-06-04 21:11:00

Απίστευτο μπάχαλο με Σλούκα - Έξαλλοι ΚΑΕ και μάνατζερ - Έδωσε τα χέρια με τον Ολυμπιακό;

Sportdog Team
Απίστευτο μπάχαλο με Σλούκα - Έξαλλοι ΚΑΕ και μάνατζερ - Έδωσε τα χέρια με τον Ολυμπιακό;

Ολυμπιακός – Κώστας Σλούκας: Οι πληροφορίες που ήθελαν τον Κώστα Σλούκα να έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό διαψεύδονται τόσο από την πλευρά των Πειραιωτών όσο και από αυτή του παίκτη.

Συγκεκριμένα, νωρίτερα κυκλοφόρησαν ρεπορτάζ που ανέφεραν ότι ο διεθνής γκαρντ πραγματοποίησε συνάντηση με τους αδερφούς Αγγελόπουλους στα γραφεία τους, από την οποία προέκυψε συμφωνία για τριετές συμβόλαιο με συνολικές αποδοχές ύψους 5,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Στη συνέχεια, πάντως, ο μάνατζερ του Σλούκα, Πάνος Καπάζογλου, δημοσίευσε μήνυμα στα social media, τονίζοντας πως ο πελάτης του έχει συμβόλαιο με τη Φενέρμπαχτσε και δεν διαπραγματεύεται με άλλους συλλόγους.

Η ύπαρξη συνάντησης με τον παίκτη διαψεύδεται και από την πλευρά του Ολυμπιακού, με τους ανθρώπους της ομάδας να τονίζουν πως δεν υπάρχει κάποια οριστική εξέλιξη στις διαπραγματεύσεις με τον Έλληνα άσο.

Θυμίζουμε πως ο Σλούκας έχει συμβόλαιο για έναν ακόμα χρόνο με τη Φενέρμπαχτσε, συνεπώς θα πρέπει να μείνει ελεύθερος από την τουρκική ομάδα ώστε να επιστρέψει στον Πειραιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Tην... έσκασαν οι Αγγελόπουλοι! Μεταγραφή ψηλού απ’ το πουθενά στο ΣΕΦ - Τον ήθελε και ο ΠΑΟ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags