Facebook Pixel Ζέλικο Ομπράντοβιτς – Φενέρμπαχτσέ: Ραγδαίες εξελίξεις με Ομπράντοβιτς – Αποκάλυψη από τον πρόεδρο της Φενέρ – Τι θα γίνει με Σλούκα
Μπάσκετ
| 2020-06-15 23:16:00

Ραγδαίες εξελίξεις με Ομπράντοβιτς – Αποκάλυψη από τον πρόεδρο της Φενέρ – Τι θα γίνει με Σλούκα

Sportdog Team
Ραγδαίες εξελίξεις με Ομπράντοβιτς – Αποκάλυψη από τον πρόεδρο της Φενέρ – Τι θα γίνει με Σλούκα

Ζέλικο Ομπράντοβιτς – Φενέρμπαχτσε: Άμεσα αναμένεται να κλείσει η υπόθεση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, το μέλλον του οποίου παραμένει στον αέρα.

Μάλιστα, ο Σέρβος κόουτς είχε συνάντηση με τον πρόεδρο του τουρκικού συλλόγου, ωστόσο όλα θα κριθούν στο νέο τους ραντεβού την Τρίτη. Ο Αλί Κοτς πάντως έκανε το βράδυ της Δευτέρας κάποιες δηλώσεις και αποκάλυψε πως προχωρούν στη νέα σεζόν με μειωμένο μπάτζετ και περιμένουν την απάντηση του «Ζοτς»!  

«Ο Ομπράντοβιτς ήλθε σήμερα στην Κωνσταντινούπολη. Θα καθίσουμε στο ίδιο τραπέζι και θα μιλήσουμε για το τι θα συμβεί την επόμενη σεζόν. Το έχω ξαναπεί! Ο Ομπράντοβιτς μπορεί να μείνει εδώ όσο θέλει! Είναι θρύλος του μπάσκετ και έχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά των φίλων της Φενέρ! Δεν είναι δυνατόν το μπάτζετ να φτάσει τα 30 εκατομμύρια. Θα μειωθεί σίγουρα! Αυτές είναι οι νέες συνθήκες που ο προπονητής μας θα πρέπει να ακολουθήσει. Θέλουμε να παραμείνει. Θα μιλήσουμε αύριο μαζί του!», ανέφερε σχετικά.

Το μεγάλο ραντεβού, λοιπόν, αναμένεται την Τρίτη (16/6) και όλη η Ευρώπη περιμένει τις εξελίξεις της, για να φανεί το επίπεδο της νέας Φενέρ, αλλά και το τι θα γίνει με το μέλλον του Ομπράντοβιτς και κατά συνέπεια του Κώστα Σλούκα, του Τζίτζι Ντατόμε και όχι μόνο. 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags