Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Το πρώτο όνομα ΑΝ… χαλάσει του Λαπροβίτολα – Ψώνια από Ελλάδα ο ΠΑΟ – Φουλάρει για… νέο Γκιστ!
Μπάσκετ
| 2020-07-22 20:00:00

Το πρώτο όνομα ΑΝ… χαλάσει του Λαπροβίτολα – Ψώνια από Ελλάδα ο ΠΑΟ – Φουλάρει για… νέο Γκιστ!

του Pick n' Scroll
Το πρώτο όνομα ΑΝ… χαλάσει του Λαπροβίτολα – Ψώνια από Ελλάδα ο ΠΑΟ – Φουλάρει για… νέο Γκιστ!

Ο Παναθηναϊκός δεν χρειάζεται πολλά πράγματα για να κλείσει το ρόστερ του. Στην ουσία θέλει έναν πλέι-μέικερ και ένα 4άρι. Ο Τάκης Τριαντόπουλος είπε χθες σε εκπομπή του SDNA ότι η ομάδα του θέλει τον Λαπροβίτολα και ότι για την θέση «4» δεν υπολογίζεται πλέον ο Γκρεγκ Ουίτινγκτον.

Τι γίνεται, όμως, αν ο Λαπροβίτολα είτε αργήσει να μείνει ελεύθερος από την Ρεάλ, είτε δεν μείνει; Ο Παναθηναϊκός θα τον περιμένει κάποιο διάστημα ακόμη, γιατί ο κόουτς, Γιώργος Βόβορας, τον πιστεύει και τον θέλει πάρα πολύ. Ετοιμάζεται, όμως, και για την περίπτωση, στην οποία ο Λαπροβίτολα δεν θα πάρει το αεροπλάνο για την Αθήνα.

Το πιο πιθανό σε αυτό το ενδεχόμενο είναι να πάει σε παίκτη, είτε από την Κίνα, είτε από το ΝΒΑ. Γιατί οι επιλογές στην Ευρώπη είναι ελάχιστες. Μία από αυτές είναι του Νέιτ Ουόλτερς, ο οποίος, όμως, δεν ικανοποιεί και τόσο τους «πράσινους». Αν ικανοποιούσε άλλωστε, θα τον είχαν πάρει ήδη.

Ισως ο πρώην παίκτης του Πανιωνίου και του Απόλλωνα Πατρών, Ερικ ΜακΚόλουμ, να αποτελέσει μία λύση στα χέρια του Βόβορα, αν δεν προχωρήσει του Λαπροβίτολα. Ο ΜακΚόλουμ δεν είναι καθαρός πλέι-μέικερ, αλλά έχει στοιχεία για να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό. Συν τοις άλλοις ξέρει και την ελληνική πραγματικότητα. Ο Αμερικάνος έκανε πολύ καλή χρονιά με την Ούνιξ Καζάν.

Για την θέση «4» ακούγονται τα ονόματα του Μπροκ Μότουμ και του Μορίς Εντούρ. Ο Βόβορας, όμως, έχει κι άλλα ονόματα στην λίστα του. Είναι άλλωστε εύκολο να βρει παίκτη σε αυτή την θέση. Χθες αναφέραμε εν είδει φήμης το όνομα του Αντρέι Βορόντσεβιτς, που έφυγε από την ΤΣΣΚΑ.

Στην ουσία ο Παναθηναϊκός ψάχνει ένα φρέσκο Τζέιμς Γκιστ με καλύτερο, όμως, σουτ.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χοντρό παρασκήνιο με Παππά! Αυτός τον... τελείωσε από ΠΑΟ - Η πρώτη αντίδραση του Έλληνα άσου

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags