Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Παίρνει τον Κασελάκη με Λαπροβίτολα
| 2020-08-05 13:03:00

Παίρνει Κασελάκη με Λαπροβίτολα ο ΠΑΟ - Plan b με "4άρι" ρούκι από Αμερική και "νέο Λάρκιν"!

του Pick n' Scroll
Παίρνει Κασελάκη με Λαπροβίτολα ο ΠΑΟ - Plan b με "4άρι" ρούκι από Αμερική και "νέο Λάρκιν"!

Ο Παναθηναϊκός μετράει αντίστροφα για να κλείσει το ρόστερ του με το θέμα του πλέι-μέικερ να είναι εκείνο που τον βασανίζει πιο πολύ.

Ο Νίκολας Λαπροβίτολα ήταν (και είναι) ο μεγάλος στόχος, αλλά έχει οπισθοχωρήσει πολύ. Δεν έχει τελειώσει οριστικά πάντως. Εχει πιθανότητες ακόμη το "τριφύλλι" για να τον κάνει δικό του και να σκορπίσει θύελλα ενθουσιασμού στον κόσμο του.

Παράλληλα, για να μη χάνει χρόνο ψάχνει τις άλλες λύσεις που έχει στα χέρια του, αλλά δεν πρόκειται να αποφασίσει τις αμέσως επόμενες μέρες. Τουλάχιστον έτσι φαίνεται, αφού θέλει να περιμένει λίγο ακόμη τον Λαπροβίτολα.

Πάντως, αν δεν πάρει τον Αργεντίνο, θα έχει πάλι όφελος ο Παναθηναϊκός. Κι αυτό, γιατί θα πάρει πιο φτηνό πλέι-μέικερ και θα του μείνουν λεφτά και για "4άρι".

Για έναν παίκτη, όχι σαν τον Ουίτινγκτον, αλλά για έναν ρούκι, έναν παίκτη κατευθείαν από το NCAA (ρίχνονται ματιές σε κολλεγιόπαιδα). Αν πάρει τον Λαπροβίτολα, μάλλον θα τη βγάλει με τον Λεωνίδα Κασελάκη, ο οποίος είναι πολύ κοντά στο να φορέσει την φανέλα με το "τριφύλλι".

Ο Τζος Γκρέι είναι εκείνος που αρέσει πιο πολύ στους "πράσινους", όπως και ο Τζέιλεν Άνταμς. Ο τελευταίος είναι στους Μπλέιζερς, αλλά μπορεί να βγει από το συμβόλαιό του. Είναι δύο παίκτες που στο προπονητικό τιμ του Παναθηναϊκού θυμίζουν Μάικ Τζέιμς και Σέιν Λάρκιν. Με τη διαφορά βέβαια ότι είναι πιο μικροί σε ηλικία και χωρίς ευρωπαϊκή εμπειρία.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει τεράστια αγωνία για το θέμα του πλέι-μέικερ, που λογικά θα λυθεί από το τέλος της άλλης εβδομάδας και έπειτα. Και ξανατονίζουμε ότι δεν πρέπει με τίποτα να βγάλουμε έξω από τη λίστα τον Λαπροβίτολα. Υπάρχουν ελπίδες ακόμη. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Λαπροβίτολα Vs Μπούκερ! Ανάλυση Βασιλειάδη - "Αντι-Καλάθης ο..." - "Τα βάζει από παντού"!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags