Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Ο Μαντζούκας, ο Βουγιούκας, ο Μάντζαρης και ο νέος Ποκουσέφσκι!
| 2020-08-07 10:01:00

Σφήνα ΠΑΟ για Μαντζούκα; - Τι παίζει με Ίαν-Ολυμπιακό - Ποιος "έφαγε" Μάντζαρη - Νέος Ποκουσέφσκι!

του Pick n' Scroll
Σφήνα ΠΑΟ για Μαντζούκα; - Τι παίζει με Ίαν-Ολυμπιακό - Ποιος "έφαγε" Μάντζαρη - Νέος Ποκουσέφσκι!

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Χθες το μεσημέρι ήταν που σας γράψαμε για τον Λευτέρη Μαντζούκα. Για τον 17χρονο φόργουορντ του Προμηθέα και το πόσο μεγάλο ταλέντο είναι.

Το έδειξε για μία ακόμη φορά χθες το βράδυ, όταν εκτέλεσε τον Ολυμπιακό στο Πανελλήνιο Εφήβων με τους 37 πόντους που σημείωσε και τα 22 ριμπάουντ που πήρε.

Οι Πειραιώτες δεν είχαν τρόπο να τον σταματήσουν, αλλά σε λίγες μέρες ίσως να μην έχουν αυτό το πρόβλημα, καθώς θέλουν πολύ να τον πάρουν. Και δεν έχουν αντίπαλο, αφού ο Παναθηναϊκός δεν έχει πλέον το πορτοφόλι, ώστε να μπορέσει να είναι ανταγωνιστικός. Απλά θυμίζουμε ότι ο Προμηθέας θέλει 300.000 ευρώ για να τον παραχωρήσει.

Στα συν του Ολυμπιακού είναι ότι και ο μικρός δεν θέλει τώρα να πάει σε ομάδα της Ευρώπης. Πιστεύει ότι θα καταφέρει να βγάλει τον καλό του εαυτό μέσα από ελληνική ομάδα.

Μετά την Κυριακή, οπότε τελειώνει το Πανελλήνιο Εφήβων, θα φανεί αν οι "ερυθρόλευκοι" θα πάρουν τον νεαρό που έχει καταγωγή από τα Γιάννινα.

Άλλη μεταγραφή στο μεγάλο λιμάνι προς το παρόν δεν πρόκειται να γίνει. Δεν έχει βάση ούτε το όνομα του Ίαν Βουγιούκα, που ακούγεται, ούτε του Βαγγέλη Μάντζαρη.

Ο Μάντζαρης το πιθανότερο είναι να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό, όπου υπάρχουν δύο ομάδες που ενδιαφέρονται. Ο διεθνής γκαρντ περιμένει τον Παναθηναϊκό, αλλά πλέον φαίνεται ότι δεν υπάρχει θέση μετά και την παραμονή του Γιώργου Καλαϊτζάκη.

Όσον αφορά στον Ολυμπιακό, πλην του Μαντζούκα, δεν πρόκειται να γίνει κίνηση για άλλη μεταγραφή. Για την πρώτη ομάδα τουλάχιστον, καθώς οι "ερυθρόλευκοι" ψάχνουν στο εξωτερικό να βρουν τον νέο Ποκουσέφσκι.

Πήγαν να πάρουν το μεγάλο ταλέντο της Ιταλίας, Αμπράμο Σάνκα, αλλά ο μικρός πήγε στη Λοκομοτίβ Κουμπάν. Ψάχνει, όμως, ο Oλυμπιακός με μεγάλη επιθυμία έναν τέτοιο πιτσιρικά και πιστεύει ότι στο τέλος θα καταφέρει να κάνει μία τέτοια μεταγραφή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έξυπνη βόμβα Αγγελόπουλων - 300.000 για Έλληνα - 34 π. το ματς - Νέος Πρίντεζης - Και NBAer για F4!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags