Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Αποκάλυψη Λαπροβίτολα - Γι' αυτό δεν πήγε στον Παναθηναϊκό - "Υπέροχο που με ήθελαν, αλλά..."
Μπάσκετ
| 2020-08-07 17:44:00

Αποκάλυψη Λαπροβίτολα - Γι' αυτό δεν πήγε στον Παναθηναϊκό - "Υπέροχο που με ήθελαν, αλλά..."

Sportdog Team
Αποκάλυψη Λαπροβίτολα - Γι' αυτό δεν πήγε στον Παναθηναϊκό - "Υπέροχο που με ήθελαν, αλλά..."

Παναθηναϊκός: Ο Νίκολας Λαπροβίτολα προέβη σε δηλώσεις σε Μέσο της Αργεντινής και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού και στο παρασκήνιο της παραμονής του στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Αργεντινός διεθνής τόνισε χαρακτηριστικά ότι αισθάνεται υπέροχα για το ενδιαφέρον προς το πρόσωπό του, όμως ξεκαθάρισε ότι η μεταγραφή δεν εξαρτιόταν από τον ίδιο.

Ο διεθνής πλέι μέικερ μίλησε στην ιστοσελίδα basquetplus.com. και τόνισε: «Αυτό που ήταν ξεκάθαρο εξ αρχής ήταν ότι έχω συμβόλαιο με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Προσπάθησα να μείνω ψύχραιμος το καλοκαίρι. Δεν ένιωθα πίεση, ή ότι είχα τραβήξει τα φώτα επάνω μου. Προσπάθησα να μείνω όσο πιο ήρεμος γινόταν.

Ολοκληρώθηκε το τουρνουά στη Βαλένθια, τα πράγματα με τον Φάκου δεν ήταν ακόμα τόσο ξεκάθαρα, ήλθε ο Αλοθέν και ήταν η σειρά μου να φύγω. Άρχισα να εξετάζω τις επιλογές μου όμως στη συνέχεια η Ρεάλ μου είπε ότι ήθελε να μείνω και ότι δεν θα με άφηνε να φύγω! Επομένως, είμαι εδώ και περιμένω να αρχίσει η preseason.

Πάντα είναι υπέροχο όταν σε θέλουν, ή όταν αποτελείς πρώτη επιλογή για μια ομάδα όμως δεν εξαρτιόταν από εμένα! Μίλησα με τον Πάμπλο Λάσο. Μου ξεκαθάρισε την κατάσταση. Το πως έχουν τα πράγματα και το τι σκέφτεται για την επόμενη σεζόν. Νομίζω πως ήθελα αυτό ακριβώς, μια κουβέντα μαζί του».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags