Facebook Pixel Ρικ Πιτίνο - Βασίλης Σπανούλης: Και ο Πιτίνο διαβάζει sportdog! Μεγάλη επιβεβαίωση για τη βόμβα που θέλει να ρίξει στην Εθνική
| 2020-08-08 18:53:00

Και ο Πιτίνο διαβάζει sportdog! Μεγάλη επιβεβαίωση για τη βόμβα που θέλει να ρίξει στην Εθνική

Sportdog Team
Και ο Πιτίνο διαβάζει sportdog! Μεγάλη επιβεβαίωση για τη βόμβα που θέλει να ρίξει στην Εθνική

Ρικ Πιτίνο - Βασίλης Σπανούλης: Ο Ρικ Πιτίνο παραχώρησε συνέντευξη στο sdna.gr και εξέφρασε μεταξύ άλλων την επιθυμία του να συναντηθεί με τον Βασίλη Σπανούλη, σε μια προσπάθεια να τον πείσει να επιστρέψει στην Εθνική Ελλάδας για το Προολυμπιακό τουρνουά.

Με τα λεγόμενά του ο Αμερικανός τεχνικός επιβεβαίωσε το sportdog.gr, το οποίο σας είχε ενημερώσει από τις 3 Αυγούστου για τη… βόμβα που ετοιμάζει ο Πιτίνο με τον “Kill Bill”.

«Θέλω τον Σπανούλη να είναι ο αρχηγός αυτής της ομάδας. Είναι κάτι πολύ σημαντικό. Για να μπορέσει αυτή η Εθνική να πάει στους Ολυμπιακούς Αγώνες, πρέπει να ξεπεράσει πολλά πράγματα. Και χρειάζεται ο Σπανούλης να είναι ο leader, επειδή είναι απίστευτα αφοσιωμένος. Εχει τεράστια ποιότητα και τον πιστεύω πάρα πολύ. Επομένως, θέλω να είναι ο αρχηγός αυτής της ομάδας. Εξαρτάται, βέβαια, από τον ίδιο τι θέλει να κάνει», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ρικ Πιτίνο, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του sportdog.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags