Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Τρελό σενάριο επιστροφής Παππά στο OAKA!
| 2020-08-11 14:55:00

Απίθανο σενάριο επιστροφής Παππά! - Γι’ αυτό δεν κλείνει σε άλλη ομάδα - Αν γυρίσει ο Δημήτρης...

του Pick n' Scroll
Απίθανο σενάριο επιστροφής Παππά! - Γι’ αυτό δεν κλείνει σε άλλη ομάδα - Αν γυρίσει ο Δημήτρης...

Παναθηναϊκός: Ο Νίκος Παππάς έδειξε το μεγαλείο του χθες, όταν γνωστοποιήθηκε πως θα ενισχύσει την ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο του Παναθηναϊκού. Πρόκειται για μία κίνηση, που τον ανεβάζει ακόμη πιο ψηλά στη συνείδηση του κόσμου και φανερώνει το πόσο ευαίσθητο παιδί είναι, άσχετα αν κάποιες φορές έχουν φανεί άλλα πράγματα για τον χαρακτήρα του.

Ο διεθνής γκαρντ μάλιστα προχώρησε σε αυτή την κίνηση, ενώ εδώ και ένα μήνα είναι εκτός Παναθηναϊκού. Και έμεινε εκτός Παναθηναϊκού με χειρισμό-φάουλ της ΚΑΕ, αφού οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει να συνεχίσουν, λίγη ώρα, όμως, πριν από την ιστορική "πράσινη" συνέντευξη (με Διαμαντίδη, Αλβέρτη, Τριαντόπουλο και σία) του τράβηξαν το χαλί κάτω από τα πόδια.

Ο ίδιος, όμως, όχι μόνο δεν κράτησε κακία, αλλά έδειξε εκτός των άλλων με τη χθεσινή του κίνηση ότι παραμένει Παναθηναϊκος μέχρι εκεί που δεν πάει.

Πάντως, δεν είναι λίγοι εκείνοι που ερμήνευσαν τη χθεσινή κίνηση ως προάγγελο άμεσης επιστροφής του Παππά στον Παναθηναϊκό. Ότι, δηλαδή, θα επιστρέψει στην ομάδα για να ενισχύσει τη νέα της προσπάθεια, παρότι πριν από ένα μήνα κόπηκαν οι δρόμοι των δύο πλευρών.

Δεν υπάρχει, ωστόσο, τέτοια περίπτωση. Ο Παναθηναϊκός τραβάει τον δρόμο του και ο Νίκος Παππάς τον δικό του. Άλλωστε σχεδόν έκλεισε το ρόστερ του το "τριφύλλι", ενώ και ο διεθνής γκαρντ αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Για τον Παππά δεν υπάρχει επίσης ενδεχόμενο ούτε για Ολυμπιακό, ούτε για ΑΕΚ. Το εξωτερικό είναι ο προορισμός του. Υπάρχουν 2-3 ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον, αλλά ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού ψάχνει το καλύτερο δυνατό. Έτσι δεν τον πειράζει να περιμένει λίγο ακόμη, ώστε να βρει ακριβώς την κατάσταση που του ταιριάζει.

Είναι 30 ετών, προσέχει τον εαυτό του και δεν αποκλείεται στο μέλλον να επιστρέψει στο "τριφύλλι". Ειδικά μάλιστα αν επιστρέψει στο τιμόνι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, κάτι που μόνο απίθανο δεν είναι...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Παίρνει... Διαμαντάκο ο Βόβορας - Δίδυμο-φωτιά Λαπροβίτολα-Τζάκσον - 300.000 και για τον Μαντζούκα;

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags