Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Δίδυμο Καλάθη με Πάνγκος - Πιερ αντί του Κασελάκη - Παππάς και Γιεκίρι
| 2020-08-12 13:05:00

Πώς θα ήταν ο ΠΑΟ με Δημήτρη - Δίδυμο Καλάθη-Πάνγκος - Πιέρ αντί Κασελάκη - Παππάς και Γιεκίρι

του Pick n' Scroll
Πώς θα ήταν ο ΠΑΟ με Δημήτρη - Δίδυμο Καλάθη-Πάνγκος - Πιέρ αντί Κασελάκη - Παππάς και Γιεκίρι

Ο Παναθηναϊκός έχει σχεδόν κλείσει το ρόστερ του (ίσως πάρει ακόμη έναν βοηθητικό Έλληνα ψηλό) και σε γενικές γραμμές έκανε καλή δουλειά.

Ο κόσμος της ομάδας είναι ευχαριστημένος με μοναδική εξαίρεση τη θέση του πλέι-μέικερ. Θα ήθελε κάτι καλύτερο από το δίδυμο Τζάκσον-Σαντ Ρος.

Γνωρίζουν, όμως, οι φίλοι του "τριφυλλιού" ότι τα οικονομικά πλέον δεν είναι ανθηρά και ότι επίσης η αγορά, όσον αφορά στη θέση του πλέι-μέικερ, ήταν πολύ δύσκολη. Άλλωστε ο Παναθηναϊκoς έκανε τεράστια προσπάθεια με τον Λαπροβίτολα, αλλά τον κράτησε η Ρεάλ.

Με Λαπροβίτολα αντί Τζάκσον ο κόσμος του Παναθηναϊκού θα ήταν απόλυτα ευχαριστημένος.

Ποιο, όμως, θα ήταν το ρόστερ, αν έμενε στη θέση του ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος; Είναι κάτι που ρωτάνε πολλοί.

Κατ’ αρχάς, στη θέση του πλέι-μέικερ θα έμενε ο Νικ Καλάθης. Και από πίσω ο Γιαννακόπουλος θα έβαζε βαθιά το χέρι στην τσέπη και θα έφερνε Πάνγκος ή Λορέντζο Μπράουν.

Στη θέση "2" ίσως και να πήγαινε με το δίδυμο που υπάρχει τώρα. Με Νέντοβιτς και Φόστερ, δηλαδή, αφού μάλιστα θα υπήρχαν δύο σούπερ πλέι-μέικερ.

Στο "3" θα έπαιρνε, όμως, άλλο μπακ-απ του Παπαπέτρου και όχι τον Κασελάκη. Θα έπαιρνε έναν παίκτη σαν τον Ουλάνοβας ή τον Πιέρ, που πήγαν στη Φενέρ. Και ας είχε ο Παναθηναϊκoς 7 ξένους παίκτες. Ή θα μπορούσε να έχει και πάλι 6, αντικαθιστώντας τον Φόστερ με τον Παππά, που είναι η μεγάλη αδυναμία του Γιαννακόπουλου.

Στο "4" με Ουάιτ, Μπέντιλ και Μήτογλου μία χαρά έγινε η σύνθεση. Κάπως έτσι θα πήγαινε το έργο και με τον Γιαννακόπουλο. Και στη θέση του σέντερ με Παπαγιάννη και Όγκαστ μπορεί να πήγαινε, εκτός αν στην περίπτωση του Όγκαστ, τον άλλαζε με παίκτη τύπου Γιεκίρι (πλέον στην Μπασκόνια) ή Λάντρι Νοκό, που πήγε στον Ερυθρό Αστέρα.

Κάπως έτσι φανταζόμαστε ότι θα ήταν ο Παναθηναϊκός αν συνέχιζε στο τιμόνι του ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Όμως το μεγάλο αφεντικό παραμένει στην άκρη, δεν ασχολείται και μένει να φανεί πότε θα ξαναβγεί μπροστά. Γιατί θα γίνει κάτι τέτοιο. Και ο Παναθηναϊκος είναι δύσκολο να αντέξει χωρίς την τσέπη του και ο ίδιος δεν μπορεί να μένει μεγάλο διάστημα μακριά από την αγαπημένη του ομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Δεν είναι αντι-Καλάθης ο Τζάκσον - Τρεις θέσεις ο Σαντ Ρος - Κλειδί Ουάιτ - Τζογάρει με Νέντοβιτς"

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags