Facebook Pixel Βόμβα: Σε αυτή την ομάδα σκέφτεται να πάει ο Σπανούλης
| 2020-08-21 16:02:00

Βόμβα: Σε αυτή την ομάδα σκέφτεται να πάει ο Σπανούλης - Τον "ψήνει" ο προπονητής - Τι περιμένει!

του Pick n' Scroll
Βόμβα: Σε αυτή την ομάδα σκέφτεται να πάει ο Σπανούλης - Τον "ψήνει" ο προπονητής - Τι περιμένει!

Εθνική Ελλάδας: Ο Βασίλης Σπανούλης στα 38 του χρόνια ετοιμάζεται για μία ακόμη σεζόν με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Φαίνεται ότι θα είναι η τελευταία της καριέρας του, αλλά με τον Λαρισαίο σούπερ σταρ ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος. Έχει τρέλα με το μπάσκετ, είναι η ζωή του, είναι το σημαντικότερο πράγμα μαζί με την οικογένειά του, όπως έχει πει αρκετές φορές.

Ο τραυματισμός, που τον έθεσε στο περιθώριο την προηγούμενη σεζόν, ανήκει στο παρελθόν. Ο διεθνής γκαρντ δούλεψε πάρα πολύ για την αποκατάστασή και πλέον όλα κυλάνε εξαιρετικά. Θέλει να το απολαύσει ακόμη περισσότερο τη νέα χρονιά, καθώς ο Ολυμπιακός είναι και πάλι σε πολύ καλή οικονομική κατάσταση και έχει φιλοδοξίες, που φτάνουν τουλάχιστον μέχρι το φάιναλ-φορ της Ευρωλίγκας.

Το καλοκαίρι του 2021 θα αποφασίσει αν θα σταματήσει το μπάσκετ ή θα συνεχίσει, και αν βέβαια όλα έχουν κυλήσει ομαλά τη σεζόν που μας έρχεται.

Αν όλα κυλήσουν και τελειώσουν ομαλά, ο Σπανούλης θα δει και αν θα παίξει στην Εθνική το καλοκαίρι του 2021. Μία προϋπόθεση για να έχει τύχη να γίνει αυτό είναι να μείνει ο Ρικ Πιτίνο στο τιμόνι της ομάδας. Ο Πιτίνο θέλει τον 38χρονο, μπροστάρη στην προσπάθεια που θα γίνει και το λέει όπου σταθεί κι όπου βρεθεί. Αν δεν είναι ο Πιτίνο προπονητής και είναι κάποιος άλλος, πού να ξέρουμε αν θα θέλει τον Σπανούλη.

Ο τελευταίος δεν έχει πει κάτι δημόσια για το θέμα της Εθνικής. Λέγεται, όμως, εν είδει φημολογίας (που δεν αποκλείεται, πάντως, να έχει δόση αλήθειας) ότι ο Σπανούλης θα θέλει να παίξει στην Εθνική, μόνο αν υπάρχει Γιάννης Αντετοκούνμπο. Μόνο αν δώσει το "παρών" ο εκ των κορυφαίων παικτών του κόσμου. Είναι κι αυτό επίσης κάτι που δεν μπορεί να απαντηθεί τώρα.

Αυτό που δεν επιδέχεται αμφισβήτησης είναι ότι ο Λαρισαίος αγαπάει τρελά την Εθνική και άλλωστε έχει προσφέρει πολλά στα τόσα χρόνια που την υπηρέτησε. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ποιος ΠΑΟ; Εκεί θα πάει ο Μπουρούσης - Τρελό συμβόλαιο στα 37 - Τον ακολουθεί κι ο Παππάς!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags