Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: "Kλασικός ο Μπαρτζώκας, τι πιστεύω για Βόβορα"
| 2020-09-09 10:10:00

"Kλασικός Μπαρτζώκας, τι πιστεύω για Βόβορα - Πώς είδα Σπανούλη και Σλούκα - Έχασε κιλά ο..."

του Γιώργου Κτενά
"Kλασικός Μπαρτζώκας, τι πιστεύω για Βόβορα - Πώς είδα Σπανούλη και Σλούκα - Έχασε κιλά ο..."

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Με τον Γιώργο Τσιάρα επικοινώνησε το sportdog, με αφορμή τα φιλικά που έδωσαν οι δύο ομάδες με τον Ηρακλή.

Ο τιμ μάνατζερ των Θεσσαλονικέων έχει πλήρη εικόνα για Πειραιώτες και Πράσινους και η άποψή του παρουσιάζει, όπως πάντα, μεγάλο ενδιαφέρον.

"Ο Oλυμπιακός είναι πολύ βελτιωμένος από πέρσι, είναι ομάδα 100% του Μπαρτζώκα, που έχει χαρακτήρα, με αρχές στην άμυνα και στην επίθεση προσπάθεια να κυκλοφορήσει η μπάλα και να παίξει ωραίο μπάσκετ. Η αξία τού κόουτς Μπαρτζώκα είναι αδιαμφισβήτητη και έχει βάλει τον χαρακτήρα του και την προσωπικότητά του και αυτό θα φαίνεται", σχολίασε αρχικά μέσω του sportdog ο Γ. Τσιάρας.

Ποια είναι η εικόνα που έχετε σχηματίσει για τον Ολυμπιακό;

"Στην περιφέρεια ο Oλυμπιακός είναι πολύ πλήρης, η παρουσία τού Σπανούλη θα είναι πολύ σημαντική και φέτος για τον Ολυμπιακό. Όπως και όλο το παιχνίδι που στηρίζεται στον Σλούκα, που είναι σημαντική προσθήκη για τον Ολυμπιακό. Σίγουρα το ελληνικό στοιχείο είναι που πρέπει να σταθούμε. Ο Σπανούλης μαζί με τον Πρίντεζη, τον Παπανικολάου, τον Σλούκα όπως και τον Σάσα, θεωρώ ότι θα πορευτεί καλά".

Ποια είναι η άποψή σας για το ρόστερ των Ερυθρόλευκων;

"Είναι γεμάτη ομάδα, είναι όλοι εξαιρετικοί παίκτες, κλασική ομάδα Μπαρτζώκα, όλοι έχουν ρόλο βγαίνει ένα καλό σύνολο".



Πώς είδατε τον Παναθηναϊκό;

"Πλήρες ρόστερ θεωρώ ότι έχει η ομάδα είναι πολύ καλή ομάδα, με καλές επιλογές παικτών. Έχουν το σκοράρισμα από την περιφέρεια και στους ψηλούς θεωρώ ότι φέτος είναι χρονιά που Μήτογλου, του Παπαγιάννη και του Παπαπέτρου για να κάνουν το step up".

Ξεχωρίσατε κάποιον από τον Παναθηναϊκό; Πώς είδατε τον Βόβορα;

"Θεωρώ ότι ο Παπαγιάννης θα κάνει καλή χρονιά, είναι σε καλή κατάσταση, έχει χάσει κιλά. Ο κόουτς Βόβορας είναι χρόνια στα γήπεδα, του άξιζε η ευκαιρία και πιστεύω ότι θα είναι αντάξιος των περιστάσεων στον Παναθηναϊκό".

Tέλος, θα μου πείτε δύο λόγια για τον Ηρακλή;

"Είμαστε καινούργια ομάδα, προσπαθούμε να φτιάξουμε χημεία, να αφομοιώσουμε τη φιλοσοφία του προπονητή. Έχουμε μπροστά μας τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, για αυτό προετοιμαζόμαστε και ελπίζουμε να κάνουμε καλή πορεία μέσα στη σεζόν που έρχεται".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Βόμβες Κοτζιά: "Μαϊάμι ο Ολυμπιακός, πάει F4, θυμίζει Χάινς - Καλύτερος του ΠΑΟ ο πιο φθηνός"


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags