Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Απίστευτη εξέλιξη: Αφήνουν ελεύθερο τον Λαπροβίτολα
| 2020-09-15 10:31:00

Απίστευτη εξέλιξη: Ελεύθερος ο Λαπροβίτολα! Τρελαμένοι στον ΠΑΟ - Θα τα σκάσει ο Γιαννακόπουλος;

του Pick n' Scroll
Απίστευτη εξέλιξη: Ελεύθερος ο Λαπροβίτολα! Τρελαμένοι στον ΠΑΟ - Θα τα σκάσει ο Γιαννακόπουλος;

Παναθηναϊκός: Έντονη φημολογία υπάρχει τις τελευταίες ώρες για τον Νίκολας Λαπροβίτολα, ο οποίος το καλοκαίρι απασχόλησε έντονα τον Εξάστερο.

Η φημολογία αυτή αναφέρει ότι η Ρεάλ αναμένεται στις επόμενες μέρες να αφήσει ελεύθερο τον Αργεντίνο γκαρντ, με τον οποίο έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2021.

Πρόκειται για μία φήμη, που έβαλε φωτιά στον κόσμο του Παναθηναϊκού, ο οποίος ήθελε και θέλει πολύ τον Λαπροβίτολα, ειδικά τώρα που φαίνεται ότι η αγαπημένη τους ομάδα έχει πρόβλημα στη θέση του πλέι-μέικερ.

"Αυτό που ήταν ξεκάθαρο εξ αρχής ήταν ότι έχω συμβόλαιο με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Προσπάθησα να μείνω ψύχραιμος το καλοκαίρι. Δεν ένιωθα πίεση ή ότι είχα τραβήξει τα φώτα επάνω μου. Προσπάθησα να μείνω όσο πιο ήρεμος γινόταν", είχε πει ο Αργεντίνος στις αρχές Αυγούστου, όταν είχε οριστικοποιηθεί ότι θα μείνει στη Ρεάλ και δεν θα έρθει στον Παναθηναϊκό, με τον οποίο είχε συμφωνήσει.

Είχε πει ακόμη τότε ο Λαπροβίτολα: "Ολοκληρώθηκε το τουρνουά του πρωταθλήματος στη Βαλένθια, τα πράγματα με τον Καμπάτσο δεν ήταν ακόμα τόσο ξεκάθαρα, ήλθε ο Αλοθέν και ήταν η σειρά μου να φύγω. Άρχισα να εξετάζω τις επιλογές μου όμως στη συνέχεια η Ρεάλ μου είπε ότι ήθελε να μείνω και ότι δεν θα με άφηνε να φύγω! Πάντα είναι υπέροχο όταν σε θέλουν, ή όταν αποτελείς πρώτη επιλογή για μια ομάδα (σ.σ. εννοούσε τον Παναθηναϊκό) όμως δεν εξαρτιόταν από εμένα".

Ο προπονητής της Ρεάλ, Πάμπλο Λάσο, στο πρόσφατο Σούπερ Καπ χρησιμοποίησε ελάχιστα τον Λαπροβίτολα. Με την Τενερίφη δεν τον έβαλε καθόλου, με την Μπαρτσελόνα ο έμπειρος γκαρντ έπαιξε ελάχιστα.

Το αν θα επιβεβαιωθούν οι φήμες, είναι κάτι που θα φανεί τις επόμενες μέρες. Ο Παναθηναϊκός αγωνιστικά θα τον ήθελε πολύ τον Αργεντίνο. Οικονομικά είναι το θέμα αν μπορεί, αν και ο Λαπροβίτολα αν φύγει από τη Ρεάλ, είτε θα πάρει όλο το συμβόλαιο, είτε μεγάλο μέρος αυτού. Κάτι που σημαίνει ότι στην επόμενή του ομάδα δεν θα παίξει για πολλά χρήματα.

Ο Εξάστερος ίσως να μην είναι σε άνεση να δώσει ακόμη και αυτά τα λίγα χρήματα που θα απαιτηθούν. Οι άνθρωποί του θέλουν να κινηθούν στα πλαίσια που μπορούν και καλά κάνουν. Αν, όμως, υπάρξει σοβαρό θέμα Λαπροβίτολα, τότε μπορεί να κάνουν την υπέρβαση. Γιατί είναι ένας παίκτης που χρειάζονται και τον θέλουν πάρα πολύ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αγωνία στον ΠΑΟ για Ολυμπιακό - "Τρελαμένος" ο Βόβορας με Ουάιτ - Χτυπάει τον Ουίτινγκτον;

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags