Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Βόμβα με Μακ στον ΠΑΟ - Ψάχνουν αντικαταστάτη
| 2020-12-14 20:24:00

Βόμβα με Μακ στον ΠΑΟ - Ψάχνουν αντικαταστάτη - Τρελά λεφτά για Μπράουν - Έρχεται απ’ το NBA!

του Pick n' Scroll
Βόμβα με Μακ στον ΠΑΟ - Ψάχνουν αντικαταστάτη - Τρελά λεφτά για Μπράουν - Έρχεται απ’ το NBA!

Ο Παναθηναϊκός ταλαιπωρήθηκε πολύ φέτος με τη θέση του πλέι-μέικερ και όλα άρχισαν από το καλοκαίρι, όταν δεν υλοποιήθηκαν οι βασικοί στόχοι. Ο Λορέντζο Μπράουν προτίμησε τα περισσότερα χρήματα και τη μεγαλύτερη ασφάλεια της Φενέρ, ο Νίκολας Λαπροβίτολα έμεινε τελικά στη Ρεάλ, λόγω της επικείμενης αποχώρησης του Φακούντο Καμπάτσο για το ΝΒΑ.

Ετσι ο Γιώργος Βόβορας πήγε στη λύση του Πιέρ Τζάκσον, που αποδείχθηκε λανθασμένη. Δεν λειτούργησε η περίπτωση του πρώην πλέι-μέικερ της Μακάμπι και έτσι σχετικά γρήγορα η συνεργασία των δύο πλευρών λύθηκε. Ο διάδοχος ήταν ο Κίφερ Σάικς, ο οποίος, όμως, ούτε αυτός κάθισε πολύ. Αγωνιστικά δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο, ο Παναθηναϊκός, όμως, είχε βρει μία ηρεμία, καθώς μάλιστα η αγορά την ίδια ώρα δεν ήταν πλούσια. Ο Σάικς, όμως, αποχώρησε για να συνεχίσει εν τέλει την πορεία του στην Αυστραλία.

Και στη συνέχεια ήρθε ο πρώην παίκτης του ΝΒΑ, Σέλβιν Μακ, ο οποίος αποδεικνύεται η καλύτερη λύση σε σχέση με τον Τζάκσον και τον Σάικς. Θα μείνει, όμως, στον Παναθηναϊκό; Αυτό είναι το ερώτημα καθώς έχει υπογράψει δίμηνο συμβόλαιο, το οποίο λήγει στις αρχές του επόμενου μήνα.

Επειδή, λοιπόν, μπορεί να μη μείνει, το επόμενο ερώτημα είναι αν υπάρχουν πλέον παίκτες στην αγορά για να καλύψουν το κενό του. Η απάντηση είναι ότι υπάρχουν και θα υπάρξουν πολύ περισσότεροι γύρω στις 20 Δεκεμβρίου, παραμονές του τζάμπολ του ΝΒΑ. Θα μείνουν ελεύθεροι πολλοί παίκτες και ο Παναθηναϊκός (και η κάθε ευρωπαϊκή ομάδα, που θα ψάχνει παίκτη) θα μπορέσει να επιλέξει μέσα από μία πλούσια γκάμα.

Ηδη άλλωστε μένουν σιγά σιγά κάποιοι παίκτες ελεύθεροι από το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου και ορισμένοι εξ αυτών ετοιμάζονται να έρθουν στην Ευρώπη.

Το όνειρο, πάντως, για τον Παναθηναϊκό θα ήταν να πάρει τον Λορέντζο Μπράουν, που λέγεται ότι μπορεί να φύγει από τη Φενέρ. Είναι, όμως, όνειρο ή σαν όνειρο. Πρώτον δεν είναι σίγουρο ότι θα φύγει από τους Τούρκους. Και παράλληλα το κασέ του είναι πολύ υψηλό για τα τωρινά δεδομένα του Εξάστερου.

Λογικά αν φύγει ο Μακ η λύση θα έρθει από το ΝΒΑ, όπου ο Γιώργος Βόβορας και οι συνεργάτες του παρακολουθούν καθημερινά τις εξελίξεις για να είναι έτοιμοι αν παραστεί ανάγκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Με αυτόν τον παικταρά θα τρελάνει την Ευρώπη ο ΠΑΟ - Φόρεσε τα πράσινα - Φουλ... για Final 4!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags