Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ρεάλ Μαδρίτης: Και πώς να νικήσει; Έτσι τον τελείωσαν οι διαιτητές - Δύο κραυγαλέες φάσεις - Θα φρίξεις (ΒΙΝΤΕΟ)
Μπάσκετ
| 2020-12-15 23:50:00

Και πώς να νικήσει; Έτσι τον τελείωσαν οι διαιτητές - Δύο κραυγαλέες φάσεις - Θα φρίξεις (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Και πώς να νικήσει; Έτσι τον τελείωσαν οι διαιτητές - Δύο κραυγαλέες φάσεις - Θα φρίξεις (ΒΙΝΤΕΟ)

Παναθηναϊκός - Ρεάλ Μαδρίτης: Την ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης στο ΟΑΚΑ, μετά από δύο παρατάσεις και με σκορ 93-97 γνώρισε ο Παναθηναϊκός, με τη διαιτησία ωστόσο να παίζει καθοριστικό ρόλο.

Κατά την διάρκεια του αγώνα υπήρξαν πάρα πολλές λανθασμένες αποφάσεις υπέρ των Ισπανών, ωστόσο στις παρατάσεις… έδωσαν ρεσιτάλ και ουσιαστικά έκριναν τον νικητή.

Οι πιο κραυγαλέες φάσεις του αγώνα ήταν δύο και έπαιξαν τεράστιο ρόλο για το τελικό αποτέλεσμα.

Η πιο σημαντικό όλων, σημειώθηκε στη δεύτερη παράταση, όταν με το σκορ στο 85-87και με 1'28'' να μένει στο ρολόι ο Γιώργος Παπαγιάννης και ο Έντι Ταβάρες διεκδίκησαν τη μπάλα μέσω τζάμπολ. Την ίδια στιγμή ο Τρέι Τόμπκινς έσπρωξε εκτός φάσης τον Μπεν Μπέντιλ, ωστόσο παρότι ήταν μπροστά στους διαιτητές, κανείς δεν το είδε και η μπάλα πήγε στους Μαδριλένους!

Η δεύτερη μεγάλη… σφαγή, ήταν στην κανονική διάρκεια, όταν ο Νέντοβιτς σκόραρε με γκολ φάουλ από τον Ράντολφ και μαζί με Παπαπέτρου μετά έκαναν το 66-66 στα 3'11''. Στον Σέρβο άσο του Παναθηναϊκού υπήρξε και ξεκάθαρο αντιαθλητικό, όμως οι διαιτητές παρότι εξέτασαν τη φάση για περίπου 1.5 λεπτό, άλλαξαν απόφαση.

Δείτε ΒΙΝΤΕΟ:
*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι δύο πρώτες... βόμβες Ντρεοσί - "Χουνέρι" σε Μπέοι - Φέρνει πρώην άσο του Ολυμπιακού τον Γενάρη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags