Facebook Pixel Ηρακλής - ΠΑΟΚ: Νίκη-θρίλερ και πρόκριση για τον Δικέφαλο (ΒΙΝΤΕΟ)
Μπάσκετ
| 2021-02-10 19:26:00

Νίκη-θρίλερ ο ΠΑΟΚ - Απέκλεισε τον Ηρακλή και πάει ημιτελικά - Χαμένο τρίποντο στο φινάλε (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Νίκη-θρίλερ ο ΠΑΟΚ - Απέκλεισε τον Ηρακλή και πάει ημιτελικά - Χαμένο τρίποντο στο φινάλε (ΒΙΝΤΕΟ)

Ηρακλής - ΠΑΟΚ: Με τον Ζερμέιν Λοβ μεγάλο πρωταγωνιστή με 21 πόντους, ο ΠΑΟΚ "ξέρανε" στο Ιβανώφειο τον Ηρακλή, που είχε για μοιραίο τον Σαγκς με το άστοχο τρίποντο στο τέλος, νίκησε με 61-63 και πέρασε στον ημιτελικό, που τον περιμένει ο Προμηθέας την Παρασκευή.

Σε ένα ντέρμπι, που παρά τις απαγορεύσεις έγινε σε... κανονική έδρα, ο ΠΑΟΚ είχε τον Ζερμέιν Λοβ, με 21 πόντους, 8/12 δίποντα και 5/6 βολές να τον οδηγεί, τον Καμπερίδη να κάνει εξαιρετική εμφάνιση με 11 πόντους και 3/5 τρίποντα και τον Γκρίφιν να αφυπνίζεται στην τέταρτη περίοδο, για να φτάσει σε ένα σπουδαίο διπλό πρόκρισης στον ημιτελικό κόντρα στον Προμηθέα.

Ο Ηρακλής, πλήρωσε τα νεκρά του διαστήματα και παρά την ηρωική προσπάθεια του Χάνλαν στο τέλος (17π.), ο Σαγκς έχασε το τρίποντο που θα μπορούσε να του δώσει τη νίκη...

Όσον αφορά το παιχνίδι, ο Ηρακλής έβγαλε ενέργεια από το πρώτο... δευτερόλεπτο, με ξεκάθαρη στόχευση να πιέσει και να οδηγήσει σε λάθη τον Γκρίφιν, κάτι που κατάφερε. Μπορεί ο Καββαδάς να ήταν καλά κλεισμένος από τον ΠΑΟΚ, αλλά με Σαγκς, Μπόουλιν αρχικά και με τρίποντα από Χάτσερ και Ίμπανκς, ο Ηρακλής έφτασε μέχρι και το +15 (29-14). Από εκείνο το σημείο και μετά, οι φιλοξενούμενοι βρήκαν ένα λειτουργικό σχήμα με τον Μαργαρίτη, τον Λοβ να δίνει επιθετικές λύσεις (9π.) και καλύτερη άμυνα, με ένα επιμέρους σκορ 1-12, επέστρεψαν για το 30-26 του ημιχρόνου.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο μέχρι το 41-34 εκμεταλλευόμενοι τις κακές επιλογές του ΠΑΟΚ, που περίμενε τα πάντα από τον Λοβ, αλλά στο τέλος της τρίτης περιόδου με Τσαλμπούρη και τρίποντο του Καμπερίδη, πέρασε μπροστά (42-43).

Με το μομέντουμ να έχει πάει στον ΠΑΟΚ, τον Γκρίφιν να μπαίνει κι αυτός στην επιθετική εξίσωση μαζί με τον Λοβ, οι φιλοξενούμενοι πήγαν στο 42-54. Ο Ηρακλής όμως δεν τα παράτησε και με τον Χάνλαν να βάζει σημαντικούς πόντους, επέστρεψε κι έφτασε το παιχνίδι στο σουτ. Το σουτ το πήρε ο Σαγκς, ήταν τριών πόντων, αλλά ήταν και άστοχο με αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ να πάρει τη νίκη, με 61-63.

Δεκάλεπτα: 20-14, 30-26, 42-43, 61-63

Δείτε τα πλήρη στατιστικά του αγώνα, ΕΔΩ.

ΠΗΓΗ: sdna

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags