Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ψάχνει να βρει νέο Μπριτς - Σε ποια άλλη θέση παίρνει παίκτη
| 2021-02-16 13:30:00

Τρομερή ατάκα Θύρας 7 σε Μπαρτζώκα - Γι’ αυτόν τα… σκάει ο Ολυμπιακός - "Όχι" Καλάθη, θέλει… Χάντερ

του Pick n' Scroll
Τρομερή ατάκα Θύρας 7 σε Μπαρτζώκα - Γι’ αυτόν τα… σκάει ο Ολυμπιακός - "Όχι" Καλάθη, θέλει… Χάντερ

Ολυμπιακός: Ηταν πολύ ευχάριστη, κυρίως για τον Γιώργο Μπαρτζώκα, η επίσκεψη αντιπροσωπείας της Θύρας 7 στη προπόνηση πριν από μερικές μέρες.

Ο Ολυμπιακός δεν τα πάει καλά, ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό, και πολλές φωνές ακούγονταν, κυρίως κατά του έμπειρου κόουτς. Το πιο δυναμικό, όμως, κομμάτι των φίλων του Ολυμπιακού, όχι μόνο διατράνωσε την εμπιστοσύνη του στον Μπαρτζώκα, αλλά του είπε ότι είναι και ο καλύτερος Ελληνας προπονητής.

Ειδικά αυτή την περίοδο κάτι τέτοιο ήταν ό, τι το καλύτερο για τον 55χρονο προπονητή, ώστε να συνεχίσει με ακόμη καλύτερη ψυχολογία την δουλειά του στο μεγάλο λιμάνι. Από δω και πέρα όλοι μαζί στον Ολυμπιακό θα προσπαθήσουν για το καλύτερο δυνατό τελείωμα στην Ευρωλίγκα. Την ίδια ώρα, όμως, έχουν αρχίσει να φτιάχνουν και την ομάδα της επόμενης χρονιάς.

Με το βάρος να δίνεται στον παίκτη δίπλα στον Σλούκα καθώς και σε έναν βαρβάτο ψηλό.

Για την θέση του πλέι-μέικερ θα αναζητηθεί κατ’ αρχάς ένας παίκτης με εμπειρία στην Ευρωλίγκα. Ενας παίκτης, δηλαδή, σαν τον Πιέρια Χένρι της Μπασκόνια. Μάλιστα ο συγκεκριμένος παίκτης είχε φτάσει κοντά στο ΣΕΦ πριν από μερικά χρόνια, αλλά τελικώς είχε υπογράψει στην Ούνιξ Καζάν.

Ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να πάρει τον Ντιλένι, τον Καλάθη ή τον Πάνγκος. Οπότε θα κινηθεί στο πιο κάτω ράφι με τον Χένρι να είναι από τους πιο προσιτούς αυτής της κατηγορίας.

Για την θέση του σέντερ τα πράγματα είναι πιο δύσκολα. Δεν υπάρχουν πολλές λύσεις στην Ευρώπη και ίσως οι Πειραιώτες να αναζητήσουν τον εκλεκτό τους στην Αμερική. Αν κάποιος καλός ψηλός στην Ευρώπη είναι διαθέσιμος, θα πάνε να τον πάρουν τα πιο δυνατά πορτοφόλια.

Ο Ολυμπιακός θα ψάξει να βρει τον νέο Μπιρτς, τον νέο Ντάνστον, τον νέο Χάντερ, που τώρα δεν τον έχει. Έναν παίκτη, που τον ξέρουν ελάχιστοι και ο οποίος μέσω της διαδικασίας των «ερυθρόλευκων» να γίνει πολύ καλύτερος και πολύ πιο γνωστός.

Αν κλείσει αυτές τις δύο τρύπες, όλα τα άλλα θα είναι πολύ πιο εύκολα. Γιατί από 2άρια και 3άρια είναι γεμάτη η αγορά. Και δεν είναι οι παίκτες σε αυτές τις θέσεις, που είναι οι βασικοί ρυθμιστές του παιχνιδιού. Ρυθμιστές είναι ο πλέι-μέικερ και ο σέντερ. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Λάθη Μπαρτζώκα λόγω Καλάθη-Ρίχνουν χρήμα οι Αγγελόπουλοι για αντι-Σπανούλη και... - Μένει ο Κάτας;"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags