Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Βουίζει ο τόπος" για μεγάλη βόμβα στον ΠΑΟ - Τρελά εκατομμύρια - "Ξεσηκωμός" στον κόσμο!
| 2021-02-25 13:15:00

"Βουίζει ο τόπος" για μεγάλη βόμβα στον ΠΑΟ - Τρελά εκατομμύρια - "Ξεσηκωμός" στον κόσμο!

του Pick n' Scroll
"Βουίζει ο τόπος" για μεγάλη βόμβα στον ΠΑΟ - Τρελά εκατομμύρια - "Ξεσηκωμός" στον κόσμο!

Παναθηναϊκός: Τα πολύ καλά νέα για τον μπασκετικό Παναθηναϊκό ίσως να μην σταματήσουν στην απόκτηση του Μάριο Χεζόνια.

Το διαδίκτυο έχει βουίξει για τα καλά τις τελευταίες ώρες και αναφέρει ότι επίκεινται τρομερές αλλαγές στο διοικητικό κομμάτι της ΚΑΕ. Κάποιος μπορεί να πει «ποιος δίνει σημασία στο διαδίκτυο».

Και στην περίπτωση, όμως, του Τι Τζέι Μπρέι, αλλά και σε αυτή του Χεζόνια, οι αντιδράσεις στο διαδίκτυο είχαν δώσει το έναυσμα ότι κάτι γίνεται. Και υπήρξε επιβεβαίωση στη συνέχεια, αφού το «τριφύλλι» απέκτησε και τον Μπρέι, αλλά και τον Κροάτη σταρ από το ΝΒΑ.

Τώρα το twitter έχει πάρει φωτιά και αναφέρει ότι έρχονται μεγάλα πράγματα στα του διοικητικού μέρους της ΚΑΕ. Πιο συγκεκριμένα αναφέρεται ότι μεγάλες δυνάμεις από την Αμερική έρχονται να αλλάξουν το στάτους του εξάστερου και να τον οδηγήσουν στα παλιά του μεγαλεία.

Προς το παρόν υπάρχουν μόνο οι αναφορές στο διαδίκτυο και τίποτα παραπάνω. Αλλά τις κρατάμε, γιατί εξηγήσαμε τον λόγο, παρότι την Δευτέρα στο SDNA ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Παναγιώτης Τριαντόπουλος, παραδέχθηκε ότι «ναι, είναι πάρα πολύ δύσκολο να βρεθεί κάποιος τη σημερινή εποχή να δώσει 25 εκ. ευρώ για να πάρει την ΚΑΕ».

Δεν αποκλείεται, όμως, να πρόκειται για συμπαίκτη ή συμπαίκτες. Μπορεί, όμως, και  να μην ισχύει τίποτα. Οι επόμενες μέρες θα δείξουν σαφώς περισσότερα πράγματα.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Απίστευτο τι ετοιμάζουν - Έτσι... γυρίζει ο Ολυμπιακός στην Α1!
 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags