Facebook Pixel Μάριο Χεζόνια – Παναθηναϊκός: Χαμός στο αεροδρόμιο για Χεζόνια - Τρέλα και στην Αττική Οδό - "Το 7ο ζητώ από τον Σούπερ Μάριο" (Vid)
Μπάσκετ
| 2021-02-25 18:02:00

Χαμός στο αεροδρόμιο για Χεζόνια - Τρέλα στην Αττική Οδό - "Το 7ο ζητώ από τον Σούπερ Μάριο" (Vid)

Sportdog Team
Χαμός στο αεροδρόμιο για Χεζόνια - Τρέλα στην Αττική Οδό - "Το 7ο ζητώ από τον Σούπερ Μάριο" (Vid)

Μάριο Χεζόνια – Παναθηναϊκός: Σε… ΟΑΚΑ μετέτρεψαν το απόγευμα της Πέμπτης περίπου 1000 φίλαθλοι του Παναθηναϊκού το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», ώστε να υποδεχθούν τον Μάριο Χεζόνια!

Ο Κροάτης ΝΒΑer, που έχει συμφωνήσει με το Τριφύλλι μέχρι το καλοκαίρι, προσγειώθηκε στην Ελλάδα λίγο πριν τις 18.00 και όσα αντίκρισε… τον σάστισαν. Στην πύλη τον περίμεναν δεκάδες δημοσιογράφοι και κάμερες για μία δήλωση, αλλά και μία τούρτα για τα γενέθλιά του, ενώ λίγα μέτρα πιο εκεί στο πάρκινγκ, οι φίλοι των Πρασίνων είχαν στήσει τη δική τους εξέδρα με συνθήματα, πανό και καπνογόνα.

Ο Χεζόνια, που εμφανίστηκε ντυμένος στα πράσινα, στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε: «Τα καταφέραμε, ήρθα να βοηθήσω την ομάδα και να παίζω. Είναι ένα όνειρο για εμένα, μία οικογένεια. Παρακολουθούσα τον Παναθηναϊκό από μικρός, πάντα έβλεπα τη Θύρα 13 και πανηγυρίζα. Πάντα αγαπούσα τον Παναθηναϊκό. Δεν περίμενα τέτοια υποδοχή, αλλά αυτός είναι ο Παναθηναϊκός. Το αξίζουν, είναι οι καλύτεροι οπαδοί του κόσμου. Μας δείχνουν την αγάπη τους, είναι οι καλύτεροι».

Στη συνέχεια, είπε: «Τους ευχαριστώ για την αγάπη τους και τα καλά τους λόγια. Νιώθω ευγνώμων. Ανυπομονώ να παίξω. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι ο καλύτερος στον πλανήτη»!

Αμέσως μετά κατευθύνθηκε προς το αυτοκίνητο που τον παρέλαβε, ενώ χαιρέτησε και τον κόσμο που τραγουδούσε «Οε Σούπερ Μάριο» και ζητούσε το 7ο ευρωπαϊκό!

Το... πάρτι όμως δεν σταμάτησε εκεί, καθώς δεκάδες αυτοκίνητα και μηχανάκια με φίλους του Παναθηναϊκού, ακολούθησαν το όχημα με τον Χεζόνια μέχρι το ξενοδοχείο του, κορνάροντας και φωνάζοντας συνθήματα μέσα στην Αττική Οδό.



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Βουίζει ο τόπος" για μεγάλη βόμβα στον ΠΑΟ - Τρελά εκατομμύρια - "Ξεσηκωμός" στον κόσμο!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags