Facebook Pixel Ολυμπιακός: Τζόρνταν Λόιντ, Τζόρνταν Μίκι και ο Τάιλερ Ντόρσεϊ στη λίστα
| 2021-03-02 13:15:00

Αυτή είναι η μεταγραφική λίστα Μπαρτζώκα - Τρία ονόματα - Κορυφαίος Έλληνας και γκαρντ... από ΑΕΚ!

του Pick n' Scroll
Αυτή είναι η μεταγραφική λίστα Μπαρτζώκα - Τρία ονόματα - Κορυφαίος Έλληνας και γκαρντ... από ΑΕΚ!

Ολυμπιακός: Σε έναν μήνα ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του για φέτος, εκτός αν κάνει το θαύμα και προκριθεί στην επόμενη φάση της Ευρωλίγκας.

Επειδή, όμως, θαύματα δεν γίνονται και το ξέρουν οι Πειραιώτες, ετοιμάζουν την επόμενή τους μέρα. Ηδη άλλωστε έχει γίνει η αρχή με την επέκταση της συνεργασίας με τον Σακίλ ΜακΚίσικ, ενώ στο πλαίσιο αυτό είναι και η απόκτηση του Κώστα Κουφού.

Στόχος του Ολυμπιακού το καλοκαίρι είναι να πάρει 2-3 παίκτες Ευρωλίγκας, που έχουν ήδη διανύσει πολλά χιλιόμετρα στο κορυφαίο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Ηδη υπάρχουν κάποια ονόματα στην λίστα του Γιώργου Μπαρτζώκα και αυτά είναι ο «μπόμπερ» του Ερυθρού Αστέρα, Τζόρνταν Λόιντ, ο ψηλός της Χίμκι, Τζόρνταν Μίκι, και ο Τάιλερ Ντόρσεϊ, για τον οποίο σας είχαμε γράψει πρώτοι.

Οι Πειραιώτες δεν θέλουν να χάσουν κι άλλη χρονιά με αποτυχία και για αυτό θα βάλουν τα δυνατά τους, ώστε να γίνουν όσο πιο ισχυροί γίνεται. Ονόματα όπως του Πάνγκος της Ζενίτ ή του Γκουντάιτις της ίδιας ομάδας, δεν μπορούν να τα ακουμπήσουν οι «ερυθρόλευκοι». Οπότε θα πάνε σε πιο βατές λύσεις, όπως αυτές, που αναφέραμε, ο Λόιντ, δηλαδή, ο Μίκι και ο Ντόρσεϊ.

Αν θα γίνει κάποιο μπαμ, αυτό θα είναι από το ΝΒΑ και όχι από την Ευρώπη και θα αφορά στην περιφέρεια.

Ο Ολυμπιακός θα ήθελε ένα πολύ καλό όνομα σαν τον Χένρι της Μπασκόνια ή τον Μπομπουά της Εφές, αλλά κι αυτές δεν είναι εύκολες περιπτώσεις.

Μπορεί, όμως, να απασχολήσει ένα ακόμη όνομα, όνομα, που δεν έχει αναφερθεί ιδιαίτερα. Είναι του Αμερικάνου Κέντρικ Πέρι, που κάνει τρομερή χρονιά φέτος με την Τσεντεβίτα. Είναι παίκτης, που ταιριάζει, καθώς είναι πολύ καλός στο επιθετικό κομμάτι, ενώ και το κασέ του δεν τρομάζει. Όπως δεν τρομάζει και η ηλικία του, καθώς είναι 28 ετών. Αλλωστε δίπλα στον Σλούκα, πέρα από τον όποιο Πέρι, θα προστεθεί ένας ακόμη γκαρντ, αν δεν συνεχίσει ο Βασίλης Σπανούλης, που είναι και το πιο πιθανό σενάριο. Ο Πέρι είχε φτάσει πολύ κοντά πριν από μερικά χρόνια στην ΑΕΚ. Την τελευταία στιγμή χάλασε η μεταγραφή. 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Άφωνοι" στο Λιμάνι με Μπαρτζώκα - Αυτόν ζήτησε να γυρίσει στο ΣΕΦ - Είναι… τρελός με Ολυμπιακό!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags