Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Αποκάλυψη που θα… ξενερώσει και τον Χεζόνια
| 2021-03-11 11:25:00

Αποκάλυψη που θα… ξενερώσει και τον Χεζόνια - "Χτύπημα" για Παναθηναϊκό - Αποφασίζει ο Κάτας!

Του Αδέσποτου
Αποκάλυψη που θα… ξενερώσει και τον Χεζόνια - "Χτύπημα" για Παναθηναϊκό - Αποφασίζει ο Κάτας!

Η πληροφορία-φωτιά και το... μπάτζετ που ξέφυγε. Το ρόστερ του Παναθηναϊκού αυτή τη στιγμή είναι εξαιρετικό, με τους οπαδούς του να ονειρεύονται μια πεντάδα... όνειρο για του χρόνου. Υπάρχουν όμως και κάποια μεγάλα εμπόδια!
 

Παναθηναϊκός: Η έλευση του Όντεντ Κάτας, το διπλό στο ΣΕΦ και εν συνεχεία η μεγάλη μεταγραφή του Μάριο Χεζόνια άλλαξαν εντελώς το κλίμα στον μπασκετικό Παναθηναϊκό. Ναι μεν ο στόχος της οκτάδας στη Euroleague μοιάζει ήδη χαμένος, αλλά οι φίλοι του Τριφυλλιού βλέπουν την ομάδα να διαγράφει ανοδική και αισιοδοξούν για το μέλλον της.

Το ρόστερ του Παναθηναϊκού αυτή τη στιγμή είναι εξαιρετικό, με τους οπαδούς του να ονειρεύονται μια πεντάδα... όνειρο για του χρόνου. Με Χεζόνια, Νέντοβιτς, Παπαπέτρου, Παπαγιάννη και έναν πλέι μέικερ ανάλογου επιπέδου. Πόσο εφικτό είναι όμως να συμβεί αυτό;

Οι Πράσινοι έχουν ορισμένα πολύ μεγάλα εμπόδια να υπερνικήσουν. Κυριότερο όλων ότι από τους τέσσερις προαναφερθέντες παίκτες, μόνο ο Παπαγιάννης έχει συμβόλαιο για του χρόνου. Όχι μόνο αυτό, αλλά λήγει και το συμβόλαιο του Μήτογλου, που είναι ακόμα ένα σημαντικό κεφάλαιο για την ομάδα.

Ειδικά για τον Ιωάννη Παπαπέτρου, τα μηνύματα δεν φαίνονται να είναι ενθαρρυντικά. Στην εκπομπή του Alpha 9,89 "Οι Αδέσποτοι", ο  Ευάγγελος Μίχος επικαλέστηκε καλά ενημερωμένες πηγές από τον χώρο των μάνατζερ, που αναφέρουν ότι ο αρχηγός του Παναθηναϊκού δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του και θα αποχωρήσει από την ομάδα μετά από τρία χρόνια παρουσίας.

Ο Παπαπέτρου αμείβεται με 800.000 ευρώ ετησίως, ποσό που είναι δύσκολο να ανέβει σε μια εποχή που το μπάτζετ του Παναθηναϊκού είναι περιορισμένο. Αν οι Πράσινοι καταθέσουν πρόταση αύξησης αποδοχών στον "Παπ", τότε αυτομάτως θα πρέπει να θυσιάσουν άλλα σημαντικά κομμάτια του ρόστερ.

Ο Νέντοβιτς υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με αποδοχές 550.000 ευρώ, τη στιγμή που φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο πλούσιων ομάδων όπως η Ρεάλ Μαδρίτης. Καταλαβαίνει κανείς ότι απαιτείται πρόταση ανώτερη του ενός εκατομμυρίου για να τον κρατήσει ο Παναθηναϊκός, ενώ το ίδιο φυσικά ισχύει και για τον Χεζόνια. Άλλωστε, άσχετα από την αγάπη του για το Τριφύλλι, ο Κροάτης ανήκει στην ελίτ του ευρωπαϊκού μπάσκετ και μπορεί να αναζητήσει ένα πολύ υψηλό συμβόλαιο ενόψει της επόμενης σεζόν.

Πολλά θα εξαρτηθούν από τα "θέλω" του Όντεντ Κάτας για το πώς θα δομηθεί ο νέος Παναθηναϊκός και το πού θα επενδυθεί το μεγαλύτερο κομμάτι του μπάτζετ. Ειδάλλως, για να κρατήσουν οι Πράσινοι όλους τους παίκτες πρώτης γραμμής που διαθέτουν και να φτιάξουν ομάδα για Final Four, θα πρέπει να κάνουν μεγάλη οικονομική υπέρβαση σε μια περίοδο που τα... κουκιά είναι μετρημένα αφού στη διοίκηση δεν υπάρχει πλέον ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτός… βάζει ζεστό χρήμα στον ΠΑΟ - "Ρίχνει" το ΟΑΚΑ με Τζέιμς - Στη λίστα και άσος της Ρεάλ!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags