Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ξεκίνησε ο σχεδιασμός του νέου Παναθηναϊκού
| 2021-03-13 10:30:00

Ξεκίνησε ο σχεδιασμός του νέου Παναθηναϊκού - Έκλεισε ο πρώτος - Πολύ κοντά στη μεγάλη… βόμβα!

Ξεκίνησε ο σχεδιασμός του νέου Παναθηναϊκού - Έκλεισε ο πρώτος - Πολύ κοντά στη μεγάλη… βόμβα!

Αποκάλυψη για το Τριφύλλι στο sportdog.gr που θα… ξεσηκώσεις τους οπαδούς του. Αύξηση του μπάτζετ και ενίσχυση του ρόστερ. Οι πρώτες κινήσεις και πώς θα… γεμίσουν το ΟΑΚΑ!

Παναθηναϊκός: Η νίκη του Παναθηναϊκού απέναντι στην Μακάμπι Τελ Αβίβ (81-63) σκόρπισε χαμόγελα. Όχι φυσικά γιατί οι «πράσινοι» διεκδικούν κάτι στη φετινή Euroleague. Αλλά επειδή η νέα ομάδα που σιγά-σιγά χτίζεται, αρέσει!

Του Χρήστου Δημόπουλου

Μπορεί στον «Εξάστερο» να υπάρχει μία κάποια αβεβαιότητα, από τη στιγμή που είναι ανενεργός ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ωστόσο σε σχέση με πέρσι υφίσταται μία σημαντική διαφορά. Η τριανδρία του «Εξάστερου» αποτελούμενη από τους Αλβέρτη, Διαμαντίδη, Τριαντόπουλο, βρίσκεται εδώ και καιρό στο «τιμόνι». Δεν ανέλαβαν όπως πέρσι τελευταία στιγμή και έτσι, είχαν άπλετο χρόνο να προετοιμαστούν για την επόμενη ημέρα.

Εξ’ αρχής, οι «πράσινοι» είχαν τονίσει ότι η τρέχουσα σεζόν στην Euroleague θα ήταν μεταβατική. Και από τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός έμεινε γρήγορα εκτός στόχων στην Ευρώπη, διαμορφώθηκε μία ιδανική συνθήκη. Να αρχίσει από νωρίς το «τριφύλλι» το χτίσιμο του νέου ρόστερ. Αυτή η διαδικασία δεν θα ξεκινήσει προσεχώς. Έχει κιόλας αρχίσει, από τη μέρα που η ομάδα του Οντέντ Κάτας απέκτησε τους Μπρέι και Χεζόνια.

Και αν ο Αμερικανός γκαρντ έχει ήδη «καπαρωμένη» μία θέση και για του χρόνου, στον Παναθηναϊκό παλεύουν το ίδιο ακριβώς να ισχύσει και με τον Κροάτη σούπερ σταρ. Μιλάμε δεδομένα για μία δύσκολη περίπτωση, όμως το ρεπορτάζ του Sportdog είναι ξεκάθαρο. Ο «Super Mario» δεν ντύθηκε στα πράσινα απλώς για έξι μήνες, ούτε μόνο για το πρωτάθλημα. Και στους πρωταθλητές Ελλάδας έχουν κάνει την προεργασία τους, ήδη, για την παραμονή του Χεζόνια στην Αθήνα!

Ως προέκταση των παραπάνω αξίζει να αναφέρουμε το εξής: Όπως και να ‘χει, το ρόστερ του Παναθηναϊκού την περίοδο 2021-22 θα είναι αυξημένο σε σχέση με φέτος. Το πόσο αυξημένο θα εξαρτηθεί από δύο παράγοντες. Πρώτον, από τις ενδεχόμενες εξελίξεις στα διοικητικά. Δεύτερον, από το αν θα μπορεί να βρίσκεται ο κόσμος στις εξέδρες του χρόνου, μετά από ένα χρόνο κορωνοϊό. Κρατήστε το τελευταίο, διότι μπορεί να αλλάξει σημαντικά (προς το καλύτερο) τα πράγματα...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη που θα… ξενερώσει και τον Χεζόνια - "Χτύπημα" για Παναθηναϊκό - Αποφασίζει ο Κάτας!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags