Facebook Pixel Ολυμπιακός: Γι’ αυτόν... σπρώχνουν χρήμα οι Αγγελόπουλοι - Ποιοι φεύγουν - "Χουνέρι" Μπατίστ στον Ολυμπιακό!
Μπάσκετ
| 2021-03-13 20:37:00

Γι’ αυτόν... σπρώχνουν χρήμα οι Αγγελόπουλοι - Ποιοι φεύγουν - "Χουνέρι" Μπατίστ στον Ολυμπιακό!

του Pick n' Scroll
Γι’ αυτόν... σπρώχνουν χρήμα οι Αγγελόπουλοι - Ποιοι φεύγουν - "Χουνέρι" Μπατίστ στον Ολυμπιακό!

Η απόφαση Σπανούλη, η… μάχη με ΤΣΣΚΑ και η μεγάλη μεταγραφή που θα κυνηγήσουν στο Λιμάνι. Ποιους «τελείωσε» ο Γιώργος Μπαρτζώκας και τα πρώτα ονόματα στη μεταγραφική του λίστα.

Ολυμπιακός: Ο Ολυμπιακός άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στο δεύτερο ημίχρονο με την ΤΣΣΚΑ, ήταν αποδοτικός απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα και ήταν πάρα πολύ καλός στο δεύτερο ημίχρονο με την Ζενίτ. Είναι εικόνες, που αποδεικνύουν ότι οι Πειραιώτες αδίκησαν τον εαυτό τους με την μεγάλη «κοιλιά», που έκαναν και τους κοστίζει την πρόκριση στην επόμενη φάση της Ευρωλίγκας.

Ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω, ο Ολυμπιακός κοιτάζει μπροστά, θέλει να τελειώσει όσο καλύτερα γίνεται την σεζόν και παράλληλα φτιάχνει το ρόστερ της επόμενης χρονιάς. Οι μεγάλες αλλαγές θα γίνουν στην περιφέρεια εκεί, όπου οι Αγγελόπουλοι θέλουν να δυναμώσουν πολύ τον Κώστα Σλούκα και να καταστεί έτσι του χρόνου εφικτή η είσοδος στην οκτάδα. Ο Σπανούλης όλα δείχνουν ότι θα σταματήσει. Γίνει, δεν γίνει, όμως, αυτό, υπάρχει επιθυμία για σπουδαίες μεταγραφές και ήδη έχουν ακουστεί τα πρώτα ονόματα. Τζόρνταν Λόιντ, Μάριους Γκριγκόνις και Τάιλερ Ντόρσεϊ είναι τρία από αυτά με την περίπτωση του Γκριγκόνις να είναι η πιο δύσκολη, καθώς τον παρακολουθεί πολύ στενά και η ΤΣΣΚΑ.

Και στους ψηλούς θα αλλάξουν πράγματα. Ο Ζαν Σαρλ Λιβιό είναι ένας παίκτης, που αρέσει στον Γιώργο Μπαρτζώκα, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα μείνει. Ισως συμπαρασύρει τον Γάλλο η γενικότερη μετριότητα του Ολυμπιακού και η ανάγκη για ριζικές αλλαγές. Δεν είναι, όμως, εντελώς τελειωμένος, όπως είναι ο Χάρισον, ο Ελις και ο Τζένκινς.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα ήθελαν σαν τρελοί να έχουν και πάλι στο ρόστερ τους τον Κεμ Μπιρτς, που το καλοκαίρι μένει ελεύθερος από τους Oρλάντο Μάτζικ. Κάτι τέτοιο, όμως, μοιάζει απίθανο καθώς ο Καναδός σέντερ έχει καθιερωθεί στο ΝΒΑ ως ένας ψηλός, που έρχεται από τον πάγκο και κάνει με συνέπεια ορισμένα πράγματα. Κάτι, που σημαίνει ότι λογικά θα μπορέσει να βρει κι άλλο συμβόλαιο στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου.

Τον Μπιρτς έχει πάρει από κοντά η κάποτε «μπουλντόζα» του Παναθηναϊκού, ο Μάικ Μπατίστ, ο οποίος είναι βοηθός στην ομάδα του Ορλάντο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι πρώτες αποφάσεις μετά την Άρσεναλ - "Τελειώνουν" δύο κορυφαία ονόματα - Φέρνει εξτρέμαρο!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags