Facebook Pixel Ολυμπιακός: Τον παίκτη-αποκάλυψη της Euroleague φέρνει ο Ραζνάτοβιτς - "Διαφωνία" για Σπανούλη
Μπάσκετ
| 2021-03-16 22:42:00

Τον παίκτη-αποκάλυψη της Euroleague φέρνει ο Ραζνάτοβιτς στον Ολυμπιακό - "Διαφωνία" για Σπανούλη

του Pick n' Scroll
Τον παίκτη-αποκάλυψη της Euroleague φέρνει ο Ραζνάτοβιτς στον Ολυμπιακό - "Διαφωνία" για Σπανούλη

Ο πασίγνωστος ατζέντης έτοιμος για μία μεγάλη δουλειά με τους Αγγελόπουλους. Ποιον παίκτη θέλουν στο Λιμάνι ενόψει της επόμενης σεζόν και οι τελευταίες πληροφορίες για το μέλλον του Βασίλη Σπανούλη. Μένει ή σταματάει;

Ο Ολυμπιακός φεύγει αύριο Τετάρτη (17/3) για τη Γερμανία, προκειμένου να πάει να συναντήσει την Αλμπα και να δώσει συνέχεια στις νίκες του.

Είναι μία ακόμη καλή ευκαιρία το παιχνίδι με τους Γερμανούς, ώστε να αρχίσει σιγά σιγά να αναστρέφει το κλίμα, έστω και αν πλέον δεν υπάρχουν ουσιαστικές ελπίδες πρόκρισης στην οκτάδα της Ευρωλίγκας. Το πουλάκι έχει πετάξει, αλλά παράλληλα και η τελευταία εντύπωση είναι εκείνη, που μένει. Και οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να πάνε για διακοπές, έχοντας καλό κλείσιμο της σεζόν.

Ολων το μυαλό είναι στην επόμενη μέρα και πολλοί έχουν μπερδευτεί για το τι θα γίνει με τον Βασίλη Σπανούλη. Ο σούπερ σταρ της ομάδας του Πειραιά δεν έχει γνωστοποιήσει τι θα κάνει, αν και άνθρωποι, που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, λένε ότι θα σταματήσει το καλοκαίρι. Υπάρχει, όμως, και το παλιότερο, που έλεγε ο Σπανούλης στο δικό του περιβάλλον ότι θα παίξει για αρκετά χρόνια ακόμη. Ο καιρός πλησιάζει και δεν θα αργήσουμε να μάθουμε τι τελικά θα δούμε από τον 39χρονο αστέρα.

Από κει και πέρα ο Ολυμπιακός είναι σε επαφές με διάφορους παίκτες προκειμένου να μάθει τις προθέσεις τους, όπως και τις απολαβές τους. Θέλει να ενισχυθεί κυρίως στις θέσεις των περιφερειακών και ίσως υπάρξει και μία έκπληξη με το όνομα του Βλάντιμιρ Λούτσιτς. Είναι ο Σέρβος γκαρντ-φόργουορντ της Μπάγερν, από τους βασικούς λόγους, που η γερμανική ομάδα του Τρινκιέρι πάει τόσο καλά φέτος.

Ο Λούτσιτς, που οδεύει στα 32 του χρόνια, έχει εντυπωσιακά νούμερα φέτος στην Ευρωλίγκα με 13.5 πόντους και 4.7 ριμπάουντ. Τα ποσοστά του είναι κι αυτά πολύ καλά, έχοντας 57.8% στα δίποντα, 45.1% στα τρίποντα και 88.7% στις βολές. Είναι παίκτης-οικονομία και αρέσει σε όλους τους προπονητές της Ευρωλίγκας.

Το ότι εκπροσωπείται από τον Μίσκο Ραζνάτοβιτς είναι ένα ακόμη καλό στοιχείο για τον Ολυμπιακό, αφού δουλεύει αρκετά με τον συγκεκριμένο ατζέντη.

Προς το παρόν, πάντως, οι Πειραιώτες είναι στο στάδιο της βολιδοσκόπησης, αλλά δεν θα αργήσουν να προχωρήσουν στο επόμενο βήμα, καθώς θέλουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα να κλείσουν το ρόστερ για την επόμενη χρονιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Γι’ αυτόν... σπρώχνουν χρήμα οι Αγγελόπουλοι - Ποιοι φεύγουν - "Χουνέρι" Μπατίστ στον Ολυμπιακό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags