Facebook Pixel Sportdog.gr | "Σεισμός" στο ΟΑΚΑ - Η μεγάλη συμφωνία που θα τρελάνει την Ευρώπη - Μπαίνουν λεφτά στην ΚΑΕ!
| 2021-03-17 11:30:00

"Σεισμός" στο ΟΑΚΑ - Η μεγάλη συμφωνία που θα τρελάνει την Ευρώπη - Μπαίνουν λεφτά στην ΚΑΕ!

Sportdog Team
"Σεισμός" στο ΟΑΚΑ - Η μεγάλη συμφωνία που θα τρελάνει την Ευρώπη - Μπαίνουν λεφτά στην ΚΑΕ!

Το ραντεβού του Γιαννακόπουλου και το έτοιμο πλάνο στο Τριφύλλι για την επόμενη μέρα, αφού πέσουν οι υπογραφές και κλείσει το deal. Το Sportdog.gr αποκαλύπτει τι ετοιμάζουν οι Πράσινοι!

ΠαναθηναϊκόςΟι πρόσφατες δηλώσεις του Υφυπουργού αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, επιβεβαίωσαν ότι η ΚΑΕ Παναθηναϊκός βαδίζει, ολοταχώς, για την αποκλειστική εκμετάλλευση του κλειστού των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων. Δεν μιλάμε δηλαδή για εκμετάλλευση όπως την ξέρουμε σήμερα, αλλά για πλήρη παραχώρηση του ΟΑΚΑ με ριζική ανακαίνιση που θα… φωνάζει Παναθηναϊκός.

Του Χρήστου Δημόπουλου

Οι συζητήσεις βρίσκονται εν εξελίξει και η συνθήκη για το οριστικό deal ανάμεσα στο κράτος και τους «πράσινους», φαντάζει ως πιο ώριμη από ποτέ. Η συμφωνία θα είναι παρεμφερής με την αντίστοιχη, που έγινε με την ΚΑΕ ΑΕΚ και το κλειστό των Λιοσίων. Άρα, μιλάμε για παραχώρηση του ΟΑΚΑ, το πιθανότερο, για 49 χρόνια.

Ο Παναθηναϊκός προσβλέπει σε πρώτη φάση να αλλάξει το παρκέ και τα καθίσματα στις εξέδρες, με το πράσινο χρώμα να κυριαρχεί. Το μεγάλο «στοίχημα», όμως, είναι το κατά πόσο μπορεί να εκμεταλλευτεί το κλαμπ τις εμπορικές χρήσεις εντός γηπέδου. Για μια ομάδα που έχει πάει σε… άλλα επίπεδα το marketing και την εμπορική της προώθηση (βλ. τη συμφωνία με τον ΟΠΑΠ για να μπει δίπλα στο επίσημο όνομα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός), κάτι τέτοιο κρίνεται εξαιρετικά σημαντικό.

Μην ξεχνάμε, ότι το θέμα ΟΑΚΑ ήρθε στο προσκήνιο κάποιες εβδομάδες μετά τη συνάντηση Μπακογιάννη-Γιαννακόπουλου για τον Βοτανικό. Οι δυο άνδρες είχαν συζητήσει την προοπτική του να κατασκευαστεί γήπεδο μπάσκετ σε όμορο οικόπεδο της περιοχής, εκτός του project της Διπλής Ανάπλασης.

Όμως συνολικά σαν σχέδιο κρίθηκε ασύμφορο, καθώς ακόμα κι αν προχωρούσε το νέο γήπεδο, θα ήταν αρκετά μικρότερο σε χωρητικότητα από το ΟΑΚΑ. Μην ξεχνάμε, άλλωστε, πως στο κλειστό του Αμαρουσίου ο «Εξάστερος» έχει ζήσει τις μεγαλύτερες στιγμές της ιστορίας του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Άλλο επίπεδο ο Παναθηναϊκός! Είχε ψαχτεί ο Γιαννακόπουλος - Να το κάνει όπως ο Ολυμπιακός"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags