Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Οι εξελίξεις με το νέο γήπεδο τουΤριφυλλιού είναι ραγδαίες
| 2021-03-17 15:00:00

"Άλλο επίπεδο ο Παναθηναϊκός! Είχε ψαχτεί ο Γιαννακόπουλος - Να το κάνει όπως ο Ολυμπιακός"!

του Γιώργου Κτενά
"Άλλο επίπεδο ο Παναθηναϊκός! Είχε ψαχτεί ο Γιαννακόπουλος - Να το κάνει όπως ο Ολυμπιακός"!

Οι εξελίξεις με το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού είναι ραγδαίες και, φυσικά, αξίζουν σχολιασμό από έναν "ειδικό". 
 

Παναθηναϊκός: Ο Τάκης Οικονομόπουλος μίλησε στο sportdog για τις εξελίξεις στο θέμα τού νέου γηπέδου της ομάδας, καθώς εκτός από πολλά χρόνια ποδοσφαιριστής τής ομάδας είχε και τον θεσμικό ρόλο τού προέδρου του Ερασιτέχνη μέχρι πριν από μερικά χρόνια. 

"Ζωή στον Ερασιτέχνη το νέο γήπεδο - Σε άλλο κλαμπ ο ΠΑΟ - Να το κάνει όπως ο Ολυμπιακός"

"Όσα συμβαίνουν στον Παναθηναϊκό με το θέμα του νέου γηπέδου είναι πολύ ενθαρρυντικά από πολλές απόψεις. Αρχικά, είναι πολύ θετικό γιατί θα έχει απολαβές και ο Ερασιτέχνης με το νέο γήπεδο και θα μπορεί να συντηρήσει τα τμήματα, αφού όλοι περιμένουν από το ποδόσφαιρο. Μόνο το μπάσκετ είναι ξεχωριστό από τον Ερασιτέχνη. Αυτά τα έσοδα θα δώσουν ζωή στα τμήματα που, παράλληλα, θα έχουν πια και δική τους στέγη", ανέφερε αρχικά ο παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού στο sportdog.  

Τι σημαίνει για την ιστορία τού Παναθηναϊκού το νέο γήπεδο;

"Γίνεται μεγαλύτερο σωματείο, πηγαίνει σε ευρωπαϊκά πρότυπα, μπαίνει σε άλλο κλαμπ συλλόγων πια: Των μεγάλων συλλόγων. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα και θα τον βοηθήσει πολύ το νέο γήπεδο. Ο Ολυμπιακός όλα αυτά τα χρόνια με τις πωλήσεις που κάνει και τη συμμετοχή του το Τσάμπιονς Λιγκ, έχει την ευχέρεια οικονομικά να κινείται. Το ίδιο να συμβεί τώρα και με τον Παναθηναϊκό'. 

"Τότε θα πρωταγωνιστήσει ξανά ο ΠΑΟ - Το είχε ψάξει ο Γιαννακόπουλος"

Μπορεί να γίνει, δηλαδή, ξανά πρωταγωνιστής άμεσα όταν θα μπει στο δικό του γήπεδο;

"Θα πρέπει να παρθούν παίκτες σε κομβικά σημεία για να έχει η ομάδα μεγαλύτερη ανταγωνιστικότητα. Ο Άρης, για παράδειγμα, έχει καλή κυκλοφορία μέσα στο γήπεδο, αλλάζει μπάλες λες και είναι πρωταγωνιστής στο γήπεδο. Αλλά αυτό χρειάζεται χρήματα και, σίγουρα, το νέο γήπεδο πέρα από την αγωνιστική ώθηση θα δώσει και αρκετά έσοδα στον Παναθηναϊκό. Όταν το ΟΑΚΑ σου παίρνει όλα τα χρήματα, πώς θα προκύψουν έσοδα"

Τέλος, θέλω να μου πείτε δύο λόγια και για το τμήμα μπάσκετ, που φαίνεται ότι βρίσκει λύση με το ΟΑΚΑ.

"Εφόσον θα βρεθεί, τελικά, η λύση, θα είναι καλά για το μπάσκετ. Είχε ψαχτεί για αυτό το θέμα ο Γιαννακόπουλος και φαίνεται ότι έχει βάση. Μεγάλη υπόθεση να προχωρήσει και αυτό το θέμα, πολύ μεγάλη". 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Σεισμός" στο ΟΑΚΑ - Η μεγάλη συμφωνία που θα τρελάνει την Ευρώπη - Μπαίνουν λεφτά στην ΚΑΕ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags