Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε: Ο Ολυμπιακός έχασε για μία ακόμη φορά ένα πρώτο ημίχρονο και τιμωρήθηκε. Με την Ζενίτ είχε κάνει την ανατροπή στο δεύτερο μέρος, με την ΤΣΣΚΑ το είχε προσπαθήσει πολύ, αλλά δεν τα είχε καταφέρει. Οχι ότι έγινε τίποτα με την ήττα από τους Τούρκους, αφού ουσιαστικά οι Πειραιώτες είχαν ήδη αποκλειστεί. Πλέον αυτό έγινε και τυπικά και όλο το ενδιαφέρον στρέφεται στην επόμενη χρονιά και στην στελέχωση του ρόστερ.

Ηδη είναι γνωστά τα περισσότερα από τα ονόματα, που απασχολούν τον Γιώργο Μπαρτζώκα. Αυτός, που τους αρέσει περισσότερο είναι ο Μάριους Γκριγκόνις, ο Λιθουανός γκαρντ-φόργουορντ, που κάνει σπέσιαλ χρονιά με την Ζαλγκίρις. Ο Ολυμπιακός κάνει προσπάθεια για να τον προσεγγίσει, αλλά δεν είναι κι εύκολο καθώς κι άλλες ομάδες τον έχουν στο στόχαστρο τους. Ακούγεται ότι μία από αυτές είναι η ΤΣΣΚΑ.

Ο Ντόρσεϊ από την Μακάμπι, ο Τζόρνταν Λόιντ από τον Ερυθρό Αστέρα και ο Νάιτζελ Γκος-Ουίλιαμς από την Λοκομοτίβ Κουμπάν είναι τρεις ακόμη περιπτώσεις, που έχουν σημειώσει στα μπλοκάκια τους οι «ερυθρόλευκοι» και τις δουλεύουν.

Για τις θέσεις των ψηλών ο Μίκι της Χίμκι είναι αυτός, που κάνει κλικ στον Μπαρτζώκα, αλλά εκεί μπορεί να γίνει έκπληξη και η επιλογή να γίνει από αμερικάνικο πρωτάθλημα. Είτε από το ΝΒΑ, είτε από την θυγατρική λίγκα αυτού. Περίπτωση Ρέινολντς της Μπάγερν μάλλον πρέπει να αποκλειστεί και οι λόγοι είναι πολλοί.

Στην άλλη άκρη οι παίκτες, που θα φύγουν, σίγουρα είναι ο Ελις, ο Χάρισον και ο Τζένκινς. Παράλληλα όλοι περιμένουν την απόφαση του Βασίλη Σπανούλη, που λέγεται ότι τελικά θα σταματήσει το μπάσκετ.

Οπως και να έχει πάμε για έναν νέο Ολυμπιακό και αυτός ο Ολυμπιακός θα είναι ο πρώτος, που θα φτιάξει ο Μπαρτζώκας, όπως ακριβώς θέλει.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Αυτοί να φύγουν από Ολυμπιακό, πίσω οι Γκος-Αγραβάνης - Αν βρουν συμπαίκτη οι Αγγελόπουλοι..."