Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: "Καραμπόλα" με ΠΑΟ και Ολυμπιακό - Η… κλοπή κορυφαίου Έλληνα άσου και ποιος χαλάει τη δουλειά!
| 2021-03-27 17:30:00

"Καραμπόλα" με ΠΑΟ και Ολυμπιακό - Η… κλοπή κορυφαίου Έλληνα άσου και ποιος χαλάει τη δουλειά!

"Καραμπόλα" με ΠΑΟ και Ολυμπιακό - Η… κλοπή κορυφαίου Έλληνα άσου και ποιος χαλάει τη δουλειά!

Θα αλλάξει... στρατόπεδο και θα τα "τινάξει" όλα στον αέρα; Το κοινό σημείο αναφοράς, η επιθυμία του παίκτη για την επόμενη σεζόν και γιατί άλλαξαν τα δεδομένα.

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Χρονιά καριέρας πραγματοποιεί φέτος με τον Ολυμπιακό στην Euroleague ο Σάσα Βεζένκοφ. Ο πάουερ φόργουορντ των «ερυθρολεύκων» είναι μακράν ο καλύτερος σε απόδοση παίκτης της ομάδας του, μετρώντας κατά μέσο όρο 10,5 πόντους ανά αγώνα. Μάλιστα εκτελεί με 45,5% από το δίποντο και με το εκπληκτικό 42,9% από το τρίποντο!

Όπως δήλωσε χθες (26/3) μετά την ήττα από την Φενέρ στο ΣΕΦ και ο κόουτς Μπαρτζώκας, ο Βεζένκοφ θα είναι ένας από τους βασικούς πυλώνες πάνω στους οποίους, θα χτιστεί ο νέος μπασκετικός Ολυμπιακός της περιόδου 2021-22. Τα όσα κάνει όμως στο παρκέ ο 25χρονος άσος, επηρεάζουν άμεσα και τα μεταγραφικά του Ολυμπιακού! Και κάπου εδώ εμπλέκεται το όνομα του Ντίνου Μήτογλου.

Από τη στιγμή που ο Βεζένκοφ κάνει το απόλυτο limit up αγωνιστικά, οδηγεί τον Ολυμπιακό όλο και πιο κοντά στην απόφαση να μην κινηθεί για βασικό 4άρι, αλλά για έναν back up παίκτη που θα πλαισιώσει τον Ελληνοβούλγαρο στις θέσεις των πάουερ φόργουορντ!

Αυτομάτως, η συγκεκριμένη εξέλιξη απομακρύνει κι άλλο την προοπτική του Μήτογλου για τους Πειραιώτες, που έτσι κι αλλιώς ξεκινούσαν σαν αουτσάιντερ την «κούρσα» για την ψηλό του Παναθηναϊκού. Όπως σας έχει ενημερώσει ήδη το Sportdog, ο «Εξάστερος» παραμένει το φαβορί για να κρατήσει τον Ντίνο Μήτογλου στο ρόστερ του, με την μεγαλύτερη... απειλή για τους «πράσινους» να έρχεται από το NBA.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ένα επιθετικό πολυεργαλείο για Ολυμπιακό - Όχι σε 10 εκατομμύρια - Θυμίζει... Σουντανί" (ΒΙΝΤΕΟ)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags