Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ποιοι φεύγουν, ποιοι μένουν στον Ολυμπιακό - "Χτυπάει" σέντερ έκπληξη - Τρομερή σεζόν για... κούπα!
| 2021-03-27 21:00:00

Ποιοι φεύγουν, ποιοι μένουν στον Ολυμπιακό - "Χτυπάει" σέντερ έκπληξη - Τρομερή σεζόν για... κούπα!

του Pick n' Scroll
Ποιοι φεύγουν, ποιοι μένουν στον Ολυμπιακό - "Χτυπάει" σέντερ έκπληξη - Τρομερή σεζόν για... κούπα!

Ρεπορτάζ με ονόματα! Ο δυναμικός ψηλός και το... αγαπημένο παιδί του Γιώργου Μπαρτζώκα. Το νέο όνομα στη λίστα των Πειραιωτών και οι αλλαγές που θα υπάρξουν στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ ενόψει της επόμενης σεζόν.

Ο Ολυμπιακός αποκλείστηκε από την Ευρωλίγκα και τυπικά πλέον με το ενδιαφέρον να στρέφεται άμεσα στην επόμενη χρονιά. Ηδη οι άνθρωποί του έχουν ξεκινήσει δουλειά για τον καταρτισμό του ρόστερ με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να ψάχνει τουλάχιστον τρεις ξένους.

Όπως είπε μετά το τέλος του παιχνιδιού με την Φενέρ, «έχουμε τουλάχιστον τρεις ξένους ικανούς να μας βοηθήσουν και του χρόνου» αναφερόμενος στους Μάρτιν, ΜακΚίσικ και Ζαν Σαρλ.

Ο Ολυμπιακός θέλει, λοιπόν, τρία πολύ καλά γκαρντ και έναν ψηλό με δεδομένο ότι παραμένουν οι Μάρτιν, Πρίντεζης, Βεζένκοφ και Ζαν Σαρλ.

Τα ονόματα, που έχουν γραφτεί για τις περιφερειακές θέσεις, είναι αυτά του Γκος-Ουίλιαμς, του Ντόρσεϊ, του Γκριγκόνις και του Λόιντ.

Για την φροντ-λάιν εκείνο, που έχει αναφερθεί εκτενώς είναι του Τζόρνταν Μίκι, με τον οποίο ο Μπαρτζώκας είχε συνεργαστεί παλιότερα στην Χίμκι.

Ο Ολυμπιακός, όμως, επειδή και ο Μίκι είναι πολύ ακριβός, έχει απλώσει και αλλού τα δίχτυα του και ίσως μία περίπτωση, που μπορεί να τον απασχολήσει είναι ο Ματίας Λεζόρ, που παίζει στην Γαλλία με την Μονακό. Ο Γάλλος έχει εμπειρία Ευρωλίγκας, αφού έχει αγωνιστεί στον Ερυθρό Αστέρα και στην Μπάγερν.

Φέτος κάνει εξαιρετική χρονιά με τους Μονεγάσκους και θέλουν να πάρουν το Eurocup, πηγαίνοντας έτσι αυτομάτως στην Ευρωλίγκα. Ο πολύ δυναμικός σέντερ έχει στο Eurocup 12.2 πόντους και 6.1 ριμπάουντ, όντας από τους κορυφαίους της διοργάνωσης. Διακρίνεται για τα εντυπωσιακά του καρφώματα και για το πάθος, με το οποίο παίζει.

Ο Λεζόρ έχει επιλεγεί στο ντραφτ του ΝΒΑ (το 2017), αλλά δεν έχει παίξει ποτέ σε αυτό. Πηγαίνοντας στα 26 του χρόνια, έχει βελτιωθεί σημαντικά και φαίνεται ότι πλησιάζει η ώρα, που θα επιστρέψει στην Ευρωλίγκα, είτε αυτό θα γίνει με την Μονακό, είτε με άλλη ομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Καραμπόλα" με ΠΑΟ και Ολυμπιακό - Η… κλοπή κορυφαίου Έλληνα άσου και ποιος χαλάει τη δουλειά!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags