Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Αυτούς τους παίκτες θέλει ο ΠΑΟ - Τι να έχεις Βόβορα, τί Κάτας - Επενδυτής και... 10 εκατομμύρια"
| 2021-03-28 10:00:00

"Αυτούς τους παίκτες θέλει ο ΠΑΟ - Τι να έχεις Βόβορα, τί Κάτας - Επενδυτής και... 10 εκατομμύρια"

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
"Αυτούς τους παίκτες θέλει ο ΠΑΟ - Τι να έχεις Βόβορα, τί Κάτας - Επενδυτής και... 10 εκατομμύρια"

Πώς θα χτιστεί ο... νέος Παναθηναϊκός και άποψη-φωτιά για τον κόουτς. "Μας πληγώνει η ομάδα! Θέλει ανασυγκρότηση και άνθρωπο να βάζει λεφτά...", σχολιάζει στο Sportdog.gr παλαίμαχος άσος της ομάδας!

Παναθηναϊκός: Ο Ανδρέας Παπαντωνίου μοιράζεται με το Sportdog τον προβληματισμό του για τον Τριφύλλι και αναλύει τις σκέψεις του για την επόμενη μέρα.

Η ήττα με 85-65 στην Κωνσταντινούπολη από την Ανατολού Εφές έχει ρίξει περισσότερο νερό στον μύλο του προβληματισμού στον Παναθηναϊκό. Το Τριφύλλι έχασε σβηστά από την τουρκική ομάδα, ενώ είχε προηγηθεί την προηγούμενη εβδομάδα η ήττα μέσα στο ΟΑΚΑ από τον Ερυθρό Αστέρα.

«Αυτά είναι που μας πληγώνουν», σχολιάζει ο Ανδρέας Παπαντωνίου. Ο παλαίμαχος άσος του Τριφυλλιού, ο οποίος κατέκτησε 9 πρωταθλήματα Ελλάδας (1971, 1972, 1973, 1974, 1975, 1977, 1980, 1981, 1982) και 2 κύπελλα (1979, 1982) φορώντας την πράσινη φανέλα μίλησε στο Sportdog και εξέφρασε την πικρία του για το γεγονός, ότι ο Παναθηναϊκός είναι στις τελευταίες θέσεις της κατάταξης.

Κατά τη γνώμη του απαιτείται επανεκκίνηση! «Είναι θέμα ανασυγκρότησης. Θέλει ξεκίνημα από την αρχή! Χρειάζονται προσθαφαιρέσεις. Έχει τη δύναμη να κρατήσει κάποια παιδιά; Υπάρχουν 4-5 περιπτώσεις που κάνουν για την επόμενη μέρα. Υπάρχει η οικονομική δυνατότητα; Από εκεί και πέρα, αν μείνουν αυτοί, τότε θα ακολουθήσει και η κατάλληλη επάνδρωση της ομάδας. Χρειάζονται νέες βάσεις», υποστηρίζει ο μεγάλος μπασκετάνθρωπος, ο οποίος στη σταδιοδρομία του είχε οργανώσει επιτυχημένα μπασκετικά πρότζεκτ όπως του Αμαρουσίου, του Ηλυσιακού του Παγκρατίου και του Παπάγου.

Στη συνέχεια ανέλυσε τη σκέψη του. «Κρατάς ως κορμό Παπαπέτρου, Παπαγιάννη, Μήτογλου. Μπορείς να κρατήσεις τον Χεζόνια και τον Νέντοβιτς; Αν κρατήσει ο Παναθηναϊκός αυτούς τους 5 παίκτες μετά θα βρει για να κάνει τις υπόλοιπες δουλειές από πίσω. Αλλά πρέπει να κρατήσει αυτά τα βαριά ονόματα», τονίζει.

Με τον Κάτας ο Ανδρέας Παπαντωνίου δεν είναι τόσο ενθουσιασμένος. «Τι να είχες τον Βόβορα τί τον Κάτας. 20 έφαγες και πάλι. Εγώ επιμένω ότι χρειάζεται ανασυγκρότηση. Να μπορέσει να κρατήσει τους καλούς και να τους έχει ευχαριστημένους. Όχι εκπτώσεις. Γιατί αυτά τα παιδιά θα βρούνε αλλού συμβόλαια και καλά λεφτά», σημειώνει.

Κατά την άποψη του παλιού άσου η είσοδος ενός συμπαίκτη στο διοικητικό σχήμα κρίνεται απαραίτητη. «Ο Παναθηναϊκός έχει παιδιά που ξέρουν. Ο Αλβέρτης με τον Διαμαντίδη είναι η ιστορία της ομάδας. Έχουν πάρει πόσους τίτλους μαζί. Πρέπει να βρεθεί όμως και ένας άνθρωπος να βοηθά. Αν η ομάδα μαζεύει 5 εκατ.Ευρώ, να βρεθεί ένας άνθρωπος, να βάλει άλλα 10. Πρέπει να έρθει επενδυτής. Είναι αυτονόητο. Για να γίνει ξανά δυνατός ο Παναθηναϊκός χρειάζεται ένας άνθρωπος να βάλει τα χρήματα», καταλήγει ο Ανδρέας Παπαντωνίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλο… έγκλημα στον ΠΑΟ - Παικταράς έφυγε ελεύθερος και εκτοξεύτηκε - "Κοστίζει" 4 εκατ. ευρώ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags