Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Μεγάλο… έγκλημα στον ΠΑΟ - Παικταράς έφυγε ελεύθερος και εκτοξεύτηκε - "Κοστίζει" 4 εκατ. ευρώ!
| 2021-03-27 19:30:00

Μεγάλο… έγκλημα στον ΠΑΟ - Παικταράς έφυγε ελεύθερος και εκτοξεύτηκε - "Κοστίζει" 4 εκατ. ευρώ!

Μεγάλο… έγκλημα στον ΠΑΟ - Παικταράς έφυγε ελεύθερος και εκτοξεύτηκε - "Κοστίζει" 4 εκατ. ευρώ!

Ποιος φταίει για την αποχώρησή του και πώς κατάφερε μέσα σε λίγα χρόνια να φέρει τούμπα την καριέρα του. Πρόκειται για έναν παίκτη που στο Τριφύλλι εκτίμησαν λάθος και φάνηκε στο χορτάρι...

Παναθηναϊκός: Ήταν 17 Ιουλίου του 2017 όταν η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωνε την απόκτηση του Λουτσιάνο Νέβες. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός προερχόταν από μία πολύ καλή σεζόν στην Ισπανία με την Λεγανές, τελειώνοντας την περίοδο 2016-17 με 27 συμμετοχές, 4 γκολ και 1 ασίστ σε ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα του πλανήτη.

Στους «πράσινους» βέβαια ο Λατίνος στράικερ στάθηκε άτυχος, καθώς σε ένα παιχνίδι με την ΑΕΛ στη Λεωφόρο στις 20 Σεπτεμβρίου του 2017 υπέστη ρήξη χιαστών. Έμεινε για 6 μήνες εκτός δράσης, για να επιστρέψει στο φινάλε και να σκοράρει δύο φορές στα πλέι-οφ κόντρα σε Πανιώνιο και Ξάνθη. Έχοντας, παράλληλα, πολύ καλή απόδοση.

Τα οικονομικά προβλήματα που άρχισαν να κυριαρχούν τότε στο «τριφύλλι», οδήγησαν το κλαμπ στο να αφήσει τον παίκτη ελεύθερο να συνεχίσει στην Φλουμινένσε. Στην πρώτη του κιόλας σεζόν εκεί (το δεύτερο μισό έπαιξε και στην Γκρέμιο) ο Λουτσιάνο άρχισε να βρίσκει ξανά τον καλό του εαυτό, τελειώνοντας για την ακρίβεια τη χρονιά με 9 γκολ και 4 ασίστ σε συνολικά 30 συμμετοχές.

Ο 27χρονος Βραζιλιάνος συνέχισε την φρενήρη του πορεία, για να φτάσει τη σεζόν 2019-20 στην πιο παραγωγική του χρονιά. Φορώντας αυτή τη φορά τη φανέλα της Σάο Πάολο ο Λουτσιάνο είχε 21 γκολ και 7 ασίστ σε 41 εμφανίσεις, όντας ένας από τους κορυφαίους παίκτες της ομάδας του!

Τη φετινή αγωνιστική περίοδο ο Νέβες συνεχίζει στην Σάο Πάολο, εκεί όπου σε 4 επίσημα παιχνίδια έχει βρει μία φορά δίχτυα. Σημειώνεται, ότι η χρηματιστηριακή του αξία έχει ανέβει πια στα 4 εκατ. ευρώ, με το υψηλότερο της σημείο ever να ήταν το 2015 όταν ανήκε στην Κορίνθιανς (σ.σ. 5,5 εκατ. ευρώ).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτή θα είναι η... μεταγραφάρα Αλαφούζου - Έκανε τρομερό ματς με την Εθνική - Έτσι έρχεται στον ΠΑΟ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags