Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Πρόκειται για παίκτη TOP επιπέδου, που θα... απογειώσει το Τριφύλλι
| 2021-03-27 10:05:00

Αυτή θα είναι η... μεταγραφάρα Αλαφούζου - Έκανε τρομερό ματς με την Εθνική - Έτσι έρχεται στον ΠΑΟ!

Αυτή θα είναι η... μεταγραφάρα Αλαφούζου - Έκανε τρομερό ματς με την Εθνική - Έτσι έρχεται στον ΠΑΟ!

Πρόκειται για παίκτη TOP επιπέδου, που θα... απογειώσει το Τριφύλλι. Η περίπτωσή του βέβαια είναι εξαιρετικά δύσκολη, αν και ο ίδιος είναι "ζεστός" να φορέσει τα πράσινα.
 

Παναθηναϊκός: Η Εθνική κατάφερε να εκπλήξει τους πάντες χάρη στην ισοπαλία που απέσπασε στην Ισπανία (1-1), με το σύνολο του Τζον Φαν'τ Σχιπ να θυμίζει εν πολλοίς τη μεγάλη Εθνική του παρελθόντος. Ταπεινότητα, αυταπάρνηση, προσήλωση στο αμυντικό πλάνο, αλληλοβοήθειες. Αυτά ήταν μερικά μόνο από τα στοιχεία που έδωσαν στην «γαλανόλευκη», μαζί φυσικά και με λίγο τύχη, το θετικό αποτέλεσμα. Διότι για να πάρεις έστω και τον βαθμό σε παιχνίδι με τους Ισπανούς, χρειάζεσαι και δόση τύχης. Μην ξεχνάμε ότι οι Ίβηρες είναι η ίδια ομάδα, που είχε... φιλοδωρήσει πρόσφατα τους Γερμανούς με εξάρα!

Αν και οι περισσότεροι παίκτες του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος τα πήγαν πολύ καλά, ο MVP ήταν ο Ζέκα. Ο 32χρονος κεντρικός μέσος έτρεξε απίστευτα, αναχαίτιζε συνεχώς στον άξονα τους Ισπανούς, ενώ δεν δίσταζε να παίξει και σκληρά όταν αυτό απαιτείτο για να ανακοπούν οι αντίπαλοι. Παρά το γεγονός ότι μεγαλώνει, ο πρώην αρχηγός του Παναθηναϊκού και νυν της Κοπεγχάγης συνεχίζει να συνιστά «μηχανάκι», δίνοντας στον Φαν'τ Σχιπ τη δυνατότητα να διαθέτει έναν παίκτη, που μπορεί να καλύπτει κάθε τρύπα στα χαφ.

Μιας και είπαμε Παναθηναϊκό, θυμίζουμε ότι ο Ζέκα έχει κατά καιρούς εκφράσει ανοιχτά την επιθυμία του να επιστρέψει στο «τριφύλλι».

«Αν ήταν στο χέρι μου, το έχω πει πολλές φορές, θα ήθελα να γυρίσω στον Παναθηναϊκό. Έχω πει μια φορά ότι θα ήθελα να τελειώσω την καριέρα μου εκεί. Είχα δει κάποια σχόλια που έλεγαν ‘ναι, να γυρίσεις στα 35 – 36’ ή κάτι τέτοιο. Δεν σημαίνει ότι επειδή θέλω να τελειώσω την καριέρα μου στον Παναθηναϊκό ότι θα πάω στα 35. Μπορεί να πήγαινα και στα 32, τώρα που είμαι 31. Δεν ξέρω πότε θα είναι η στιγμή. Θα μπορούσα να πάω στα 32 και να μείνω μέχρι τα 36 στον Παναθηναϊκό. Γι’ αυτό λέω ότι θα ήθελα πάρα πολύ να φορέσω και πάλι τη φανέλα. Πραγματικά, είναι μια ομάδα που αγαπώ πολύ. Δεν ήμουν Παναθηναϊκός πριν να έρθω στην Ελλάδα, αλλά από τη στιγμή που πήγα εκεί και ένιωσα την αγάπη σε μια τόσο μεγάλη ομάδα, έχω γίνει ένας από εσάς». Αυτά δήλωνε πέρσι ο Ελληνοπορτογάλος άσος, δημιουργώντας προσδοκίες στους φίλους του Παναθηναϊκού.

Οι «πράσινοι» προφανώς και θα έβλεπαν με... καλό μάτι μία ενδεχόμενη τέτοια προοπτική, όμως το εμπόδιο της Κοπεγχάγης μοιάζει (και είναι) μεγάλο. Ο Ζέκα έχει συμβόλαιο με τους Δανούς μέχρι το 2023. Κάτι που σημαίνει πως για να αγωνιστεί ξανά με το τριφύλλι στο στήθος, ο 32χρονος πρέπει είτε να αφεθεί ελεύθερος, είτε το «τριφύλλι» να τον αγοράσει. Δύσκολα σενάρια και τα δύο, αν και πολλές φορές η επιθυμία των ποδοσφαιριστών γίνεται πράξη. Ανεξαρτήτως συνθηκών...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βγήκαν "μαχαίρια" στη Superlegue - Άγριος καυγάς Αλαφούζου με Μπέο - Στον… αέρα το πρωτάθλημα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags