Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Δημήτρης Γιαννακόπουλος: "Βουίζει ο τόπος" για νέο επενδυτή στον ΠΑΟ - Έρχονται… δολάρια - Πόσα ζητάει ο Γιαννακόπουλος
Μπάσκετ
| 2021-03-28 22:57:00

"Βουίζει ο τόπος" για νέο επενδυτή στον ΠΑΟ - Πολύ χρήμα στην ΚΑΕ - Πόσα ζητάει ο Γιαννακόπουλος

του Pick n' Scroll
"Βουίζει ο τόπος" για νέο επενδυτή στον ΠΑΟ - Πολύ χρήμα στην ΚΑΕ - Πόσα ζητάει ο Γιαννακόπουλος

Η εξέλιξη που βάζει… φωτιά στο Τριφύλλι. Αν υπάρξει συμφωνία, τότε οι Πράσινοι είναι πολύ πιθανό να γυρίσουν και στον δρόμο των επιτυχιών και του Final Four. Θα… θυμηθούν τον Ομπράντοβιτς!

Ο Παναθηναϊκός έχει χάσει εδώ και πολύ καιρό το τρένο της πρόκρισης στην οκτάδα της Ευρωλίγκας και αυτό είναι, που πονάει περισσότερο τους φίλους του. Δεν έχουν άδικο, αφού έχουν να δουν την αγαπημένη τους ομάδα σε φάιναλ-φορ από το 2012. Από τότε, δηλαδή, που έφυγε ο Ομπράντοβιτς με τον Ιτούδη. Είναι μεγάλο το διάστημα της αποχής για μία ομάδα, που έχει μάθει να πρωταγωνιστεί.

Για να δουν οι Παναθηναϊκοί την ομάδα τους να είναι και πάλι μεταξύ των φαβορί για να διακριθεί, θα πρέπει να μπουν περισσότερα λεφτά. Και αυτό θα γίνει μόνο αν επιστρέψει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ή αναλάβει την ΚΑΕ κάποιος άλλος επιφανής επιχειρηματίας. Με το υπάρχον διοικητικό σχήμα δύσκολα οι «πράσινοι» θα μπορούν να προσεγγίσουν το υψηλότερο επίπεδο.

Το θέμα του ΟΑΚΑ είναι εκείνο, που μπορεί να οδηγήσει τον Παναθηναϊκό στα παλιά του μεγαλεία. Αν το κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων πάει στα χέρια του «τριφυλλιού», τότε θα αλλάξουν και τα δεδομένα. Δεν μπορεί να πει κανείς με βεβαιότητα ότι λύνοντας το θέμα του ΟΑΚΑ, επιστρέφει αυτομάτως και ο Γιαννακόπουλος, αλλά σαφώς η ΚΑΕ θα γίνει πολύ πιο ελκυστική.

Η φημολογία τελευταίως, πάντως, κάνει λόγο για ενδιαφέρον από την Αμερική. Για ενδιαφέρον, δηλαδή, συγκεκριμένου επιφανή επιχειρηματία για να πάρει στα χέρια του τον Παναθηναϊκό και να τον πάει σε άλλο επίπεδο. Πρόκειται, όμως, για φημολογία και τίποτα παραπάνω. Από λόγια και φήμες άλλωστε έχει χορτάσει ο κόσμος του Παναθηναϊκού.

Και φυσικά δεν είναι εύκολο να βρεθεί κάποιος, που να δώσει τα 25 εκ. ευρώ, που έχει ορίσει ως τιμή για την παραχώρηση της ΚΑΕ ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Πάντα, ωστόσο, πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ότι όπως αλλάζει συνεχώς η ζωή, έτσι αλλάζουν και τα νούμερα. Οπότε τα 25 εκ., που είχε πει ο Γιαννακόπουλος τον προηγούμενο Ιούνη, μπορεί να μην είναι τώρα 25, αλλά λιγότερα. Το πιο σίγουρο είναι ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να προχωρήσει και αυτό πρέπει να γίνει γρήγορα. Δεν μπορεί να μένει στη μετριότητα, που βρίσκεται φέτος. Είναι κάτι, που δεν του αρμόζει. 

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο ΠΑΟ... βγάζει τον νέο Τζόλη - "Τρέλανε" τον Μπόλονι στο Κορωπί - Υπάρχει τεράστιο πρόβλημα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags