Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ο ΠΑΟ... βγάζει τον νέο Τζόλη - "Τρέλανε" τον Μπόλονι στο Κορωπί
| 2021-03-29 18:11:00

Ο ΠΑΟ... βγάζει τον νέο Τζόλη - "Τρέλανε" τον Μπόλονι στο Κορωπί - Υπάρχει τεράστιο πρόβλημα!

Οι Μιχείες
Ο ΠΑΟ... βγάζει τον νέο Τζόλη - "Τρέλανε" τον Μπόλονι στο Κορωπί - Υπάρχει τεράστιο πρόβλημα!

Τι έλεγαν επαγγελματίες παίκτες και η αποκάλυψη-βόμβα για την Ακαδημία. Ποιος είναι ο παίκτης που άφησε άφωνο τον Ρουμάνο προπονητή του Παναθηναϊκού και γιατί θεωρούν πως τα επόμενα χρόνια θα... γράψει ιστορία.

Παναθηναϊκός: Τι κι αν απέχει περίπου 5 μήνες απο την αγωνιστική δράση... Τι κι αν είναι μόλις 16 χρονών... Τι κι αν ήταν μακράν ο νεαρότερος απο τους "πράσινους", στο σαββατιάτικο εσωτερικό φιλικό που έγινε στο Κορωπί,όπου υπήρχαν παίκτες της πρώτης ομάδας που καλά, καλά δεν γνώριζαν την... υπαρξή του... Και όμως, έγινε... σημείο αναφοράς με την πρώτη ματιά, με το που...συστήθηκε δηλαδή στην πράσινη επαγγελματική "κοινωνία"!! Ο λόγος για τον Δημήτρη Καλοσκάμη...

Ο Σπετσιώτης μεσοεπιθετικός (ουσιαστικά "δεκάρι" αλλά στις διάφορες ηλικιακές ομάδες έχει αγωνιστεί και στα άκρα, αριστερα /δεξία ακόμη και ως 8άρι), για τον οποίο θα έχετε διαβάσει ήδη διάφορα κλισέ και πιασάρικα όπως π.χ. "next big thing", είναι όντω το ΑΣΤΕΡΙ της "πράσινης" Ακαδημίας. Τόσο απλά και λιτά το γράφω, χωρις λοιπές επικοινωνιακές φανφάρες, γιατί δεν τις χρειάζεται αφού κατά ομολογία... τρίτων κι αντικειμενικών ματιών/ ειδικών, που μπορούν να έχουν γνώμη, είναι ίσως ο πιο ταλαντούχος!

Για να επανέλθω στο εσωτερικό φιλικό του Σαββάτου, εκεί δηλαδή που ο Δημήτρης Καλοσκάμης εντυπώσιασε - έκλεψε καρδιές παικτών/συμπαικτών, προπονητών και κυρίως του Λάζλο Μπόλονι! Του πολύπειρου Ουγγρο - Ρουμάνου κόουτς που έχει δει και βγάλει ταλέντα και ταλέντα, με κορυφαία τους Ρονάλντο και Βαράν! Ο Σπετσιώτης μεσοεπιθετικός αγωνίστηκε ως "δεκάρι" και κατάφερε να ξεχωρισει μαζεύοντας απο όλους καλά λόγια!

Εκείνοι βέβαια που ασχολούνται με το ποδοσφαιρο στην Ακαδημίες και τα ηλικιακά πρωταθλήματα της Super League δεν πρέπει να ένιωσαν έκπληξη για τις επιδόσεις αυτές του Καλοσκάμη. Γιατί τον έχουν... σταμπάρει απο τότε που έπαιζε στην Κ15 του Παναθηναϊκού όντας τουλάχιστον ένα χρόνο νεότερος ενώ το ίδιο συνέβη και με την Κ17, όπου και εκεί πάλι έκανε την διαφορά. Άλλωστε ο Σπετσιώτης super talent πριν ακόμη κλείσει τα 16 του χρόνια φιγουράριζε στις ατζέντες των κορυφαίων Ελλήνων ατζεντηδων αλλά και ξένων σκάουτς!!

Πολύ δυνατός σωματοδομικά για την ηλικία του, με σπέσιαλιτέ τις... επαφές,εκτελέσεις, εμπνεύσεις, σουτάρες είτε με το δεξί, είτε με το αριστερό πόδι και σκόρερ. Γενικά μεσοεπιθετικά τα ατομικά το ποιοτικά προσόντα είναι πολύ υψηλά. Και κυρίως δεν είναι soft, όπως για παράδειγμα ο Αθανασακόπουλος, που επίσης είναι ένα ποιοτικό "δεκάρι", που κι αυτός ήρθε στην Ακαδημία του ΠΑΟ (απο την Πάτρα) χωρίς...προπονητική ηλικία.

Ο Δημήτρης Καλοσκάμης έχει άλλα δυο μικρότερα αδέρφια, που επίσης παίζουν στον Παναθηναϊκό. Ο ένας στην Κ14(στόπερ κι αμυντικό χαφ) και ο άλλος στην Κ11. Είναι ένας απο τους 5 της Ακαδημίας που η ΠΑΕ Παναθηναϊκός τους πρόσφερε το πρώτο τους επαγγελματικό συμβόλαιο αλλά δυο και τρια χρόνια νεότερος απο τους υπόλοιπους. Δηλαδή τους Μάριο Τζαβίδα (του 2003 και επίσης αυθεντικό ταλέντο, που ήδη έχει αναγνωριστεί απο πολλές ομάδες του εξωτερικού), Χρήστο Κρυπαράκο (2003), Παύλο Καρβούνη (του 2002, το θέλει η Φορτούνα Σιτάρντ), Αλέξανδρο Ενβιν Ρόμπι (2002).

Στο δια ταύτα: ο Δημήτρης Καλοσκάμης έχει όλες τις προδιαγράφες για να γίνει ένα πρότζεκτ τύπου Τζόλη ή Κούτσια του Παναθηναϊκού! Προφανώς έτσι το σκέφτονται και οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού. Το μεγάλο ερωτηματικό είναι αν οι "πράσινοι" μπορούν να το υποστηρίξουν...

Το τεράστιο πρόβλημα στον Παναθηναικό δεν είναι πως τα σπουδαία ταλέντα όταν ανεβαίνουν στην πρώτη ομάδα  είτε φρακάρουν, είτε κάνουν το πρώτο μπουμ και μετά δεν εξελίσσονται ΑΛΛΑ η ίδια η Ακαδημία.

Αυτή που έχει πολυδιαφημιστεί και συχνά, πυκνά επικοινωνιακά ευλογάει τα γένια της, ΑΛΛΑ δεν είχε φροντίσει να τα ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΙ σωστά για να μπορέσουν να ανταποκριθούν στις συνθήκες του κανονικού ποδοσφαιρου. Κι απο πλευρας νοοτροπίας αλλά και αγωνιστικά/αθλητικά και όχι να  εκπαιδεύει "ταλέντα θερμοκηπίου"!!

Ρωτήστε και τους Γιώργο Δώνη, Λάζλο Μπόλονι σχετικά ή και τους Ζαγαρίτη, Βαγιαννίδη για το τι άκουσαν και το βρηκαν στο εξωτερικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Παναθηναϊκοί πανηγυρίζουν γιατί… κέρδισε η ΑΕΚ την ΕΠΟ; Ξέχασαν τη συμμαχία και την... Τούμπα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags