Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Φωτιά" με Μάικ Τζέιμς - Αυτός πληρώνει για να έρθει - Ρίχνει… βόμβα ο Αμερικανός!
Μπάσκετ
| 2021-03-29 22:55:00

"Φωτιά" ΠΑΟ με Μάικ Τζέιμς - Αυτός πληρώνει για να έρθει - Ρίχνει… βόμβα μεγατόνων ο Αμερικανός!

του Pick n' Scroll
"Φωτιά" ΠΑΟ με Μάικ Τζέιμς - Αυτός πληρώνει για να έρθει - Ρίχνει… βόμβα μεγατόνων ο Αμερικανός!

Πώς μπορεί να έρθει στο Τριφύλλι και γιατί θέλει... σαν τρελός το ΟΑΚΑ. Οι πρώτες πληροφορίες, το μέλλον του Δημήτρη Ιτούδη μακριά από τη Ρωσία και οι σκέψεις του παίκτη που θα προκαλέσουν πάταγουν.

Παναθηναϊκός: Ο κόσμος του Παναθηναϊκού δεν είναι χαρούμενος, που η ομάδα του για μία ακόμη χρονιά δεν μπόρεσε να πάει στο φάιναλ-φορ της Ευρωλίγκας. Μπροστά υπάρχει το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Οι Παναθηναϊκοί τα θέλουν και τα δύο εννοείται, αλλά ο μεγάλος τους καημός είναι η κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση. Εκεί θέλουν να διακριθούν, θέλουν το έβδομο.

Με τα τωρινά οικονομικά δεδομένα, το έβδομο είναι μακρινός στόχος. Αν υπάρξει διαφοροποίηση στο διοικητικό στάτους της ΚΑΕ, η ελπίδα θα γίνει μεγαλύτερη.

Το ιδανικό σενάριο θα είναι να μείνουν οι Μήτογλου, Χεζόνια, Νέντοβιτς και Παπαπέτρου και μαζί με τον Παπαγιάννη να αποτελούν, όπως και φέτος, μία πεντάδα-φωτιά.

Αυτή η πεντάδα θα γίνει ακόμη πιο «καυτή» αν επιστρέψει ο Μάικ Τζέιμς. Ο Αμερικάνος γκαρντ τέθηκε εκτός ομάδας από τον Δημήτρη Ιτούδη στην ΤΣΣΚΑ και μέχρι τέλους της σεζόν δεν αναμένεται να ξαναπαίξει στους Ρώσους. Ισως, όμως, τελειώσει την χρονιά σε κάποια άλλη ομάδα.

Το καλοκαίρι, που μας έρχεται, δεν θα είναι ελεύθερος, αφού το συμβόλαιό του λήγει το 2023. Το τι θα γίνει, λοιπόν, είναι άγνωστο. Το ότι δεν τα έχει καλά με τον Δημήτρη Ιτούδη, αυτό είναι ξεκάθαρο. Όπως, όμως, όλα δείχνουν, το καλοκαίρι ο Ιτούδης θα αποτελέσει παρελθόν για την ΤΣΣΚΑ.

Τι θα γίνει τότε; Θα τον κρατήσουν οι Ρώσοι με άλλον προπονητή; ‘Η θα προσπαθήσουν να του σπάσουν το συμβόλαιο; Αν γίνει το δεύτερο, τότε ο Παναθηναϊκός θα μπορεί να έχει τύχη. Και θα έχει, αφού για να φύγει ο Τζέιμς από την ΤΣΣΚΑ, θα πάρει ένα σημαντικό ποσό. Και οι «πράσινοι» απλά θα πρέπει να συμπληρώσουν κάποια χρήματα.

Συν τοις άλλοις ο Τζέιμς την βρίσκει με τον Παναθηναϊκό, όσο πουθενά αλλού. Η Αθήνα και το «τριφύλλι» είναι το δεύτερό του σπίτι.

Πάντως, δεν πρέπει να αποκλείσουμε και το ενδεχόμενο αποχώρησης του Αμερικάνου από το μπάσκετ. Είναι κάτι, που το λέει πολύ συχνά και είναι πιθανό κάποια στιγμή, όχι στο μακρινό μέλλον, να το κάνει πράξη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Βουίζει ο τόπος" για νέο επενδυτή στον ΠΑΟ - Πολύ χρήμα στην ΚΑΕ - Πόσα ζητάει ο Γιαννακόπουλος

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags