Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Κίνδυνος να… τιναχθούν όλα στον αέρα στον ΠΑΟ - Ο "όρος" που υπάρχει για να συνεχίσει ο Κάτας!
Μπάσκετ
| 2021-04-08 23:04:00

Κίνδυνος να… τιναχθούν όλα στον αέρα στον ΠΑΟ - Ο "όρος" που υπάρχει για να συνεχίσει ο Κάτας!

Κίνδυνος να… τιναχθούν όλα στον αέρα στον ΠΑΟ - Ο "όρος" που υπάρχει για να συνεχίσει ο Κάτας!

Η άθλια εικόνα με τη Ζαλγκίρις βάζει σε... μπελάδες το Τριφύλλι και τον προπονητή του. Γιατί δεν είναι σίγουρος κια πώς θα καταφέρει να γυρίσει το κλίμα και να συνεχίσει στο ΟΑΚΑ και τη νέα σεζόν.

Παναθηναϊκός: Έχουμε επαναλάβει πολλές φορές, ότι ο Παναθηναϊκός βλέπει εδώ και καιρό την Euroleague σαν ευκαιρία δοκιμών για την επόμενη σεζόν. Η ομάδα έχει μείνει εκτός διεκδίκησης των πλέι-οφ εδώ και καιρό, οπότε ο παραπάνω δρόμος ήταν σχεδόν αναπόφευκτος. Βέβαια το γεγονός ότι ο «Εξάστερος» έχει αποκλειστεί, δεν σημαίνει ότι κανένας στον οργανισμό μπορεί να είναι αδιάφορος.

Ο Παναθηναϊκός συνετρίβη απέναντι στην Ζαλγκίρις στο Κάουνας (93-78), σε ένα ματς που του έδειξε πόσο απόσταση έχει να διανύσει, αν του χρόνου στοχεύει να διεκδικήσει την 8άδα.

Στο «πράσινο» στρατόπεδο υπάρχει προβληματισμός για την εικόνα της ομάδας, που δείχνει να μην έχει σαφείς αρχές σε άμυνα και επίθεση. Ακόμα και το ότι χάνει συνεχόμενα, θα μπορούσε να αποτελεί δικαιολογία εφόσον ο Παναθηναϊκός εκπροσωπούσε στο παρκέ ένα συγκεκριμένο είδος μπάσκετ. Δεν το κάνει.

Για την ώρα ο Όντεντ Κάτας συνεχίζει να έχει την εμπιστοσύνη της διοίκησης και στηρίζεται. Όμως είναι δεδομένο ότι κάποιους πόντους τους έχει χάσει, με την τόσο κακή ευρωπαϊκή εικόνα των «πράσινων». Γι' αυτό δεν αποκλείεται, ενδεχόμενη απώλεια ενός από τους εγχώριους τίτλους, να τον φέρει σε περαιτέρω δύσκολη θέση!

Το πρωτεύον για την ΚΑΕ Παναθηναϊκός είναι να απαντήσει στο εξής ερώτημα: Μπορεί ο Κάτας να ηγηθεί από τον πάγκο μίας νέας, πιο ανταγωνιστικής και με στόχους ομάδας του χρόνου;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Σκότωσε" απόψε τον ΠΑΟ και τον φέρνουν στο ΟΑΚΑ του χρόνου - Γι’ αυτό… βράζει ο κόσμος!

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags