Facebook Pixel Ζενίτ - Παναθηναϊκός: "Φτάνει το αστείο με τον ανύπαρκτο Κάτας - Φέρτε πίσω Ζοτς - Γελάκια στον πάγκο; Νύχτα θα φύγετε"!
Μπάσκετ
| 2021-04-12 22:22:00

"Φτάνει το αστείο με τον ανύπαρκτο Κάτας - Φέρτε πίσω Ζοτς - Γελάκια στον πάγκο; Νύχτα θα φύγετε"!

Sportdog Team
"Φτάνει το αστείο με τον ανύπαρκτο Κάτας - Φέρτε πίσω Ζοτς - Γελάκια στον πάγκο; Νύχτα θα φύγετε"!

Τεράστιος εκνευρισμός στις τάξεις των φίλων του Παναθηναϊκού μετά την συντριβή από τη Ζενίτ στην Αγία Πετρούπολη. "Εξαφάνισου κάτας.. χίλιες φορές να τελειώσουμε την χρονιά χωρίς προπονητή και ας μην πάρουμε τίποτα. Παρά να βλέπω αυτόν τον θίασο που έχεις φτιάξει..."

Ζενίτ - Παναθηναϊκός: "Βράζει" ο κόσμος του Τριφυλλιού μετά την ταπεινωτική ήττα με 112-83 από τη Ζενίτ στον εξ αναβολής αγώνα για την 6η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Η πλειοψηφία των οπαδών του Παναθηναϊκού "κράζει" τον Όντεντ Κάτας για την τραγική εικόνα της ομάδας, άλλοι κατακεραυνώνουν τα γελάκια κάποιων παικτών την ώρα που η διαφορά ήταν πάνω από τους 25 πόντους, ενώ άλλοι ζητούν Γιαννακόπουλο και Ομπράντοβιτς.

Δείτε μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά σχόλια από το Facebook της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

"ΞΕΦΤΙΛΑ Ρ ΑΝΙΚΑΝΟΙ..ΚΑΤΑΣ ΟΤΙ ΠΙΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ

Βραδιά ντροπής που δεν αρμόζει σε τέτοιο σύλλογο με 6 αστερια στη φανελα. Η ομάδα διασύρεται και οι αλλοι στο πάγκο το εχουν ρίξει στη πλάκα. Κατας δεν ειχαμε την απαίτηση να νικήσουμε δεδομένων των συνθηκών αλλα αυτο το τσιρκο που κατέβασες σήμερα φρόντισε να ντροπιάσει την ιστορία του συλλόγου. Το project εκανε λογο για μαχητική ομάδα μέχρι το τελευταίο λεπτό. Εμεις είδαμε ενα θίασο να παιζει "μπασκετ" αλανας. Δυστυχώς φαίνεται πως δεν μπορείς να σηκώσεις το βαρος του συλλόγου οπως και πολλοί άλλοι. Ειπαμε να στηρίξουμε ηταν μια πολυ δύσκολη χρονιά απο την αρχη και το γνωριζαμε στηρίξαμε και ΘΑ στηρίζουμε αλλα ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ τον απαραίτητο σεβασμό στην ιστορία και τη φανελα του συλλόγου. Στις χαρές και στις λύπες μαζι.

Ξεφτίλες τουλάχιστον παίξτε για την αξιοπρέπεια σας.

Σεβαστειτε λίγο το σήμα που φοράτε δεν βλάπτει...

Μάγκες μπορείτε να χάσετε 20-0 αν είναι να μην ιδρώσετε. Οι τουρίστες που γελούσαν να μη πληρωθούν!

kafeneio gia thn ellada kala eiste are gia gianakopoule pou eisai

Το πιο πιθανό είναι να μην έχουν καταλάβει πια φανέλα φοράνε οι παίχτες.... Το μπάσκετ θέλει ψυχή ρεεεεεεε ψοφημια 

Εξαφάνισου κάτας.. χίλιες φορές να τελειώσουμε την χρονιά χωρίς προπονητή και ας μην πάρουμε τίποτα. Παρά να βλέπω αυτόν τον θίασο που έχεις φτιάξει..

Ας τελειωσει το αστειο μ κατας!!τον σεβομαστε γι την ιστορια του σαν παιχτης αλλα σαν προπονητης δν μπορει!!διορθωστε το λαθος κ φερτε ποσω τον βασιλια ν αναστηθουμε!!

Τα γελακια στον παγκο μας οταν χαναμε με καμια 25αρια ποντους μονο εγω τα ειδα;;

Όσοι γελούσανε στον πάγκο να μην πληρωθούν για παραδειγματισμό είπαμε στήριξη στήριξη αλλά αυτό είναι τσίρκο με ντρανο

Τέτοια συμπεριφορά στ τέλος ούτε ομάδα τοπικού! Μάλλον καποια παιδιά δν έχουν καταλάβει ποια φανέλα φοράνε κ τ ρίξανε στ χαβαλέ σμρ με γελάκια κ παιχνιδάκια.. Νύχτα θα φύγετε κ μακάρι απλήρωτοι!".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μετά το ΣΕΦ ο... γενικός έπεσε στον Παναθηναϊκό - Τεράστια ευθύνη Κάτας - Έρχονται αλλαγές!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags