Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Μεταγραφή έκπληξη στον Παναθηναϊκό - "Τέλος" Έλληνας άσος - "Χτυπάει" πρώην του Ολυμπιακού!
| 2021-04-17 21:30:00

Μεταγραφή έκπληξη στον Παναθηναϊκό - "Τέλος" Έλληνας άσος - "Χτυπάει" πρώην του Ολυμπιακού!

του Pick n' Scroll
Μεταγραφή έκπληξη στον Παναθηναϊκό - "Τέλος" Έλληνας άσος - "Χτυπάει" πρώην του Ολυμπιακού!

Η πρώτη αποχώρηση από το πράσινο ρόστερ και ο παίκτης που ψάχνουν στο Τριφύλλι, με μικρό κασέ. Ποιος μπορεί να επιστρέψει στην Ελλάδα και τα πρώτα ονόματα που... παίζουν δυνατά ενοψει καλοκαιριού. Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ στο Sportdog.

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Ο Παναθηναϊκός αποχαιρέτησε την Ευρωλίγκα και πλέον γκαζώνει για να πάρει το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Το νταμπλ είναι μονόδρομος και παράλληλα θα κρίνει πολλά για το αν ο Οντεντ Κάτας θα μείνει και του χρόνου στο ΟΑΚΑ. Ο Ισραηλινός μέχρι τώρα είναι ούτε κρύο, ούτε ζέστη. Αν πάρει πρωτάθλημα και Κύπελλο και παράλληλα ο Παναθηναϊκός παίξει καλά από δω και πέρα, τότε θα πάρει ευκαιρία και για την επόμενη χρονιά.

Για την σεζόν 2021-2022 το σταφ του εξάστερου δουλεύει ήδη, ώστε να είναι έτοιμο, όταν ξεκινήσουν οι μεταγραφές. Για την θέση του πλέι-μέικερ έχουμε αναλύσει πολλές φορές τα δεδομένα με το όνομα του Νίκολας Λαπροβίτολα να είναι από τα πρώτα, που υπάρχουν. Ο Παναθηναϊκός, όμως, θα πάρει και σέντερ. Έναν παίκτη, που να παίζει πίσω από τον Γιώργο Παπαγιάννη, ο οποίος είναι ο βασικός. Ο Ζακ Ογκαστ θα φύγει από το «τριφύλλι», καθώς δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει και την δεύτερη ευκαιρία, που του δόθηκε.

Εχει όντως ενδιαφέρον ποιος θα πάρει την θέση του. Ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να χτυπήσει ψηλούς τύπου Μίκι ή Ντέβιν Μπούκερ. Είναι μακριά από το βαλάντιο του. Και θα είναι μακριά από το βαλάντιό του ακόμη και αν επιστρέψει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Αλλωστε οι «πράσινοι» θέλουν έναν μπακ-απ σέντερ, που να κάνει τα λογικά πράγματα. Όχι κάτι πολύ μεγάλο.

Τέτοιοι παίκτες υπάρχουν αρκετοί στο Eurocup, όπως είναι ο Ουίλι Ριντ, ο οποίος είχε παίξει παλιότερα στον Ολυμπιακό αλλά και ο Ματίας Λεζόρ, ο οποίος είναι στην Μονακό. Και οι δύο σέντερ κάνουν πολύ καλή σεζόν και είναι από τους παίκτες, που περνάνε από το μικροσκόπιο του Παναθηναϊκού. Είναι παίκτες, που του κάνουν απόλυτα την δουλειά και έχουν ένα βασικό προσόν, που έχει να κάνει με την εμπειρία. Αμφότεροι έχουν παίξει στην Ευρωλίγκα και γενικότερα είναι παίκτες, που μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις. Και είναι επίσης μέσα στις οικονομικές δυνατότητες της ΚΑΕ, πράγμα επίσης σημαντικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Χοντρό" παιχνίδι με τα τηλεοπτικά - Χάνουν εκατομμύρια Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags