Facebook Pixel Ολυμπιακός: Γι’ αυτό τον θέλει ο Ολυμπιακός - "Κόμπο γκαρντ με ταχύτητα και μέγεθος - Ήρωας της τελευταίας στιγμής"
| 2021-04-18 11:45:00

Γι’ αυτό τον θέλει ο Ολυμπιακός - "Κόμπο γκαρντ με ταχύτητα - Ήρωας της τελευταίας στιγμής"

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Γι’ αυτό τον θέλει ο Ολυμπιακός - "Κόμπο γκαρντ με ταχύτητα - Ήρωας της τελευταίας στιγμής"

Ο παίκτης που έχει ξεχωρίσει ο Μπαρτζώκας από την Ελλάδα. Ποια τα χαρακτηριστικά του, το πέρασμα από το ΝΒΑ και οι… βοήθειες που θα δώσει σε Σλούκα. Στην πρώτη του ευρωπαϊκή εμπειρία δείχνει έτοιμος να ανταπεξέλθει σε επίπεδο Ευρωλίγκας.

Ολυμπιακός: Πρόκειται για έναν παίκτη που έκανε πράγματα και θάματα φέτος στη Basket League. Οι εμφανίσεις του όπως φαίνεται δεν περνούν απαρατήρητες από τις μεγάλες δυνάμεις του ελληνικού μπάσκετ. Εξάλλου πρόσφατα υπέγραψε τη νίκη του Προμηθέα επί της ΑΕΚ με το δίποντο που πέτυχε στην εκπνοή της αναμέτρησης.

Το παιχνίδι ήταν συγκλονιστικό. Στο τέλος όμως "μίλησε" ο Τζέριαν Γκραντ περί ου ο λόγος. Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν, ότι ο παίκτης είναι στο μικροσκόπιο του Ολυμπιακού, ο οποίος ετοιμάζεται να κάνει ριζικές αλλαγές στο ρόστερ του.

Ο Ολυμπιακός ψάχνει συγκεκριμένα πράγματα. Θέλει δύο παίκτες ακόμα για την περιφέρεια. Ένα κόμπο γκαρντ, με διαφορετικά χαρακτηριστικά από αυτά του Σλούκα που να μπορεί να παίζει σε δύο θέσεις, τύπου Γουοναμέικερ. Δηλαδή έναν παίκτη που μπορεί να οργανώσει και να είναι καλός αμυντικός, ψηλός για να μην τον ποστάρουνε.

Ο Γκραντ αποτέλεσε την πιο ηχηρή μεταγραφή της αχαϊκής ομάδας στις αρχές του 2021. Όπως αναφέρει ο Βαγγέλης Στελλάκης από το basketballguru.gr, «είναι ένας κόμπο γκαρντ με καλό πρώτο βήμα, ταχύτητα, αθλητικά προσόντα και μέγεθος. Ένα γερό σκαρί που στέκεται στα 193 εκατοστά, κάτι που τον βοηθά τόσο στο κομμάτι του playmaking και το court vision γενικότερα, όσο κι από αμυντικής πλευράς. Είναι δυνατό παιδί με γρήγορα πόδια που μπορεί να μαρκάρει σημαντική γκάμα αντιπάλων στην περιφέρεια».

Στην αχαϊκή πρωτεύουσα οι εμφανίσεις του ενθουσίασαν το κοινό! Το βιογραφικό του άλλωστε έδινε τα απαραίτητα διαπιστευτήρια και προμήνυαν ότι θα ξεχώριζε στην Ελλάδα. Ο άλλοτε NBAer, με θητεία από το 2015 μέχρι το 2020 σε Knicks, Bulls, Magic και Wizards και συνολικά 288 εμφανίσεις στην κορυφαία λίγκα του πλανήτη, άλλαξε όλη τη μορφή του Προμηθέα.

Είναι ένας game changer, ο ήρωας της τελευταίας στιγμής, με ταλέντο και ποιότητα, στοιχεία που μόνο απαρατήρητα δεν θα μπορούσαν να περάσουν από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Ιδιαίτερα η προσωπικότητα που βγάζει είναι ένας επιπλέον λόγος που έχει υποχρεώσει τους Πειραιώτες να εξετάζουν την περίπτωσή του.

Ο Γκραντ στην πρώτη του ευρωπαϊκή εμπειρία δείχνει έτοιμος να ανταπεξέλθει σε επίπεδο Ευρωλίγκας. Εννοείται, ότι αν αποκτηθεί, την μπακέτα θα έχει ο Σλούκας, είτε παίξει είτε όχι ο Σπανούλης με συγκεκριμένο ρόλο τη νέα χρονιά. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Όχι" σε ΑΕΚ για ταλεντάρα - Πάει Ολυμπιακό... 10 φορές πιο ακριβά - Παίζει σε όλο το κέντρο!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags