Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΑΕΚ: "Όχι" σε ΑΕΚ για ταλεντάρα - Τον παίρνει ο Ολυμπιακός... 10 φορές πιο ακριβά - Παίζει σε όλο το κέντρο!
| 2021-04-17 16:35:00

"Όχι" σε ΑΕΚ για ταλεντάρα - Πάει Ολυμπιακό... 10 φορές πιο ακριβά - Παίζει σε όλο το κέντρο!

του Παναγιώτη Νικολάου
"Όχι" σε ΑΕΚ για ταλεντάρα - Πάει Ολυμπιακό... 10 φορές πιο ακριβά - Παίζει σε όλο το κέντρο!

Ο 23χρονος με τη φοβερή σεζόν, τα τρελά λεφτά που θέλει η ομάδα του και το μεγάλο πρόβλημα για να έρθει στην Ελλάδα. Ποια ήταν η πρόταση της Ένωσης που απορρίφθηκε και το γερό... μπάσιμο από τους Πειραιώτες. Πρόκειται για "πολυεργαλείο" που παίζει σε όλες τις θέσεις της μεσαίας γραμμής.

Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Τις τελευταίες ημέρες έχει προκύψει το όνομα του Σίμον Όλσον για τον Ολυμπιακό. Πρόκειται για τον 23χρονο μέσο της Έλφσμποργκ, ο οποίος προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου και θεωρείται ένας από τους καλύτερους παίκτες στην θέση του, ηλικιακά, στην χώρα του. Εξάλλου, το τελευταίο διάστημα έχει καταφέρει να εκτοξεύσει την αξία του στο 1.5 εκατ.ευρώ από τις 500 χιλ. ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην rookie του χρόνια έπαιξε ως αμυντικός μέσος σε 27 ματς, ενώ την αγωνιστική περίοδο 2017/2018 έπαιξε σε 25 παιχνίδια, ωστόσο αγωνίστηκε και πιο μπροστά, από τη στιγμή που έπαιξε και κεντρικός μέσος, αλλά και ως δεκάρι. Αυτός ήταν και ο λόγος που στην τρίτη του χρονιά μέτρησε όλα του τα ματς ως οκτάρι, καταγράφοντας 26 αγώνες με 2 γκολ, ενώ μοίρασε και 4 ασίστ.

Παρόλα αυτά οι... προωθήσεις δεν σταμάτησαν για τον ίδιο, καθώς μπορεί να ξεκίνησε ως 6άρι, αλλά μέσα σε μια... τριετία κατάφερε να καθιερωθεί ως μεσοεπιθετικός, κάνοντας τη περασμένη χρονιά την πιο παραγωγική πορεία της καριέρας του, έχοντας 4 γκολ και 5 ασίστ σε 34 συμμετοχές. Μάλιστα, ήταν και ένας από τους βασικούς λόγους που η ομάδα του τερμάτισε 2η. Πρόσφατα ακούστηκε πως η ΑΕΚ κατέθεσε 200 χιλ. ευρώ για να τον αποκτήσει, αλλά αυτό διαψεύστηκε κατηγορηματικά.

Μερικά από τα μεγαλύτερα ατού του είναι το γεγονός ότι ως... γνήσιος Σκανδιναβός έχει αστείρευτες δυνάμεις, ενώ ξεχωρίζει και για την τεχνική του κατάρτιση, έχοντας τη δυνατότητα να απειλήσει είτε με σουτ, είτε με κάθετο παιχνίδι.  Ο μεγαλύτερος βραχνάς για τον Ολυμπιακό δεν είναι άλλος από το γεγονός ότι έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με την Έλφσμποργκ για νέο συμβόλαιο μέχρι το 2025, κάτι που σημαίνει ότι η ομάδα του δεν θα... καίγεται να τον πουλήσει, εάν δεν πάρει το μάξιμουμ από τα «θέλω» της.

Πάντως, αυτό δεν αποκλείεται να συμβεί ακόμη και το προσεχές καλοκαίρι με τον ίδιο να έχει εκφράσει ότι στόχος του είναι να αγωνιστεί και στο εξωτερικό. Όσο για τις απαιτήσεις των Σουηδών; Αυτές δεν αποκλείεται να αγγίξουν το 1.5 εκατ. ευρώ, μιας και δεν έχουν ως στόχο να εμποδίσουν την εξέλιξη του παίκτη που αποτελεί γέννημα θρέμμα του συλλόγου, αλλά θέλουν να τον δουν να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αντεπίθεση Μελισσανίδη - Έκλεισε δύο Έλληνες η ΑΕΚ - Πρόλαβε την… ταλεντάρα από Ολυμπιακό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags